Revista Nunta
Cuplu

Scrisoarea unei mirese: 10 promisiuni catre viitorul meu sot

image Postat la: 30.11.2015 - 20:35
image Revista Nunta
Scrisoarea unei mirese: 10 promisiuni catre viitorul meu sot

Dragul meu viitor sot, nimic nu este intamplator pe lume. Prin urmare, pentru ca viata ne-a adus pe noi doi in prag de nunta, sunt convinsa ca asa trebuia sa fie iar intalnirea noastra a fost scrisa in stele cu mult inainte ca vreunul dintre noi sa vada prima lumina a vietii. Fiecare pas, fiecare alegere, fiecare decizie pe care a luat-o vreunul dintre noi au fost menite inca de la inceput sa ne aduca impreuna. Noi doi avem rost pe lume doar unul langa altul, nu pentru ca nu am putea trai unul fara celalalt, ci pentru ca am ales impreuna, constient, sa nu facem asta. In fata noastra se asterne drum nou, lung si greu dar atat timp cat ma tii strans de mana, o sa transformam drumul asta intr-o aventura.

juraminte-nunta

  1. Iti promit ca nu iti voi da drumul niciodata la mana. Atunci cand o sa fii departe de mine, atunci cand viata pare ca e rea cu noi si cand greu mai gasesti un ragaz, sa stii ca mana mea e tot timpul in mana ta si ca impreuna putem trece peste absolut orice.
  2. Iti promit ca nu voi pune stapanire pe viata ta. Telefonul tau va ramane tot al tau dupa casatorie, si adresa de mail si parolele. Timpul tau liber va fi al tau, sa il petreci cum simti de cuviinta. Atunci cand am acceptat sa te iau de sot, am acceptat si faptul ca in viata ta exista si alti oameni care au nevoie de tine.
  3. Iti promit ca nu te voi minti niciodata. Nu vreau sa impachetez adevarul crud intr-un ambalaj de minciuna frumoasa pentru ca te-as rani mai tare. Voi fi mereu sincera cu tine, iti voi spune cand ma doare si cand nu sunt de acord cu tine, te voi critica si te voi ierta atunci cand gresesti.
  4. Iti promit ca iti voi fi mereu loiala si fidela. Multi dintre noi nu inteleg faptul ca intre loialitate si fidelitate nu e intotdeauna semnul egal. Fidelitatea inseamna sa nu iti inseli partenerul cu trupul. Loialitatea inseamna sa nu il inseli nici cu mintea, nici cu sufletul.
  5. Iti promit ca te voi provoca in fiecare zi. te voi provoca sa te descoperi, sa crezi in tine. Te voi provoca in fiecare zi sa te dezvolti si sa fii cea mai buna varianta posibila a ta.
  6. Iti promit ca iti vei indeplini toate dorintele. Impreuna, indiferent cat de mare, de grea, de nebuneasca va fi, vom gasi intotdeauna solutia.
  7. Iti promit ca vom transforma orice casa in acasa. Nu conteaza unde ne vor purta drumurile si cate acoperisuri vom schimba. Atat timp cat suntem impreuna, oricare patru pereti se vor transforma pentru noi in acasa, atat timp cat suntem impreuna.
  8. Iti promit va fi in fiecare zi mai buna. Mai desteapta, mai muncitoare, mai frumoasa si imi voi exploata potentialul nu doar pentru mine, ci pentru noi amandoi.
  9. Iti promit ca nu vei fi nevoit sa faci alegeri dureroase. Intotdeauna vom gasi calea de mijloc, atat timp cat ne vom aminti sa impartasim, sa comunicam si sa luptam impreuna, nu unul impotriva celuilalt.
  10. Iti promit ca voi avea incredere in tine ca tu, la randul tau, imi vei putea oferi mie ceea ce iti ofer si eu.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste