miercuri, aprilie 21, 2021
More

  Care sunt cele mai frumoase rochii de mireasa pentru plinute?

  Marimea este un subiect sensibil cand vine vorba de nunta, mai ales atunci cand este vorba de rochii de mireasa pentru plinute. Deoarece in revistele de moda, pe bloguri, la televizor si pe retelele de socializare se promoveaza in mod special rochiile de mireasa pentru femei trase prin inel, majoritatea ne-am format o imagine gresita fata de tinuta unei mirese. De aceea, in acest articol, ne-am gandit sa schimbam acest rationament si sa vorbim despre cele mai frumoase rochii de mireasa pentru plinute si cum trebuie aleasa o astfel de piesa vestimentara.

  Ce fel de rochii de mireasa pentru plinute arata bine in fotografii?

  Fiecare femeie, inainte de a deveni mireasa, are in minte o singura intrebare: ce rochie i se potriveste cel mai bine in functie de silueta ei? Femeile cu o silueta filiforma sa gandesc ca au nevoie de haine care sa nu le faca sa para prea fragile, iar cele cu forme isi fac probleme in legatura cu faptul ca rochia lor, daca nu este croita corespunzator, s-ar putea sa nu le puna in valoare voluptatea.

  Daca ai ceva mai multe kilograme in plus, rochiile pe care trebuie sa le alegi sunt cele cu talie foarte inalta, cu un cordon sau un elastic pozitionat imediat sub sani, care sa stranga corpul in cel mai subtire loc al sau. Plinutele nu ar trebui sa opteze niciodata pentru o rochie care nu evidentiaza talia si nici pentru una exagerat de voluminoasa.

  Cele mai frumoase modele de rochii de mireasa pentru plinute sunt cele care dau corpului o forma de clepsidra. Ele nu numai ca arata absolut minunat pe femeile cu forme, dar se potrivesc mai bine chiar plinutelor, decat celor slabute, in special n fotografii.

  Ce fel de rochii nu se potrivesc femeilor cu kilograme în plus?

  Pentru a nu risca să adauge kilograme în plus la silueta lor, femeile plinuțe nu ar trebui niciodată să poarte rochii de mireasă cu o croială ca cea a rochiilor de prințesă. Din cauza numărului lor foarte mare de accesorii, aceste rochii adaugă un plus de volum de care femeile cu forme nu au nevoie.

  Astfel de rochii, la fel ca cele mult prea ample, in loc sa le faca pe cele care le poarta sa arate mai feminin, au efectul exact contrar.

  Cum trebuie femeile voluptoase sa poarte rochii de mireasa pentru plinute?

  Lasand la o parte silueta si tipul de rochie, cele mai frumoase mirese sunt cele al căror chip strălucește de încredere. Cu atitudinea potrivită, orice femeie poate face ca rochia pe care o poartă să arate minunat și asta nu pentru că este vorba de o rochie scumpă sau deosebită, ci pentru că femeia care o poartă este o femeie care știe cum sa se imbrace si sa se comporte ca sa arate bine.

  Citeste si:

  Cum am ales design-ul pentru cele mai frumoase invitatii de la nunta mea?

  Pentru multe femei, in ceea ce priveste nunta, una din cele mai bune surse de inspiratie este o discutie cu prietenele. Fie...

  Bunele maniere si protocolul cununiei civile

  Cununia civila pare ca ocupa un loc secund in peisajul ritualurilor de nunta, insa importanta si semnificatia acesteia nu trebuie trecute cu...

  „Secretul lui Polichinelle” si legatura acestei expresii cu fericirea in dragoste

  Secretul lui Polichinelle este o expresie des folosita si in limba romana. Numele de Polichinelle provine din limba franceza si se pronunta Polisinel....

  Se mai poarta rochiile de mireasa cu crinolina sau nu?

  Crinolina este o fusta dintr-un material foarte rigid, inventata in secolul al XIX-lea, care se poarta pe sub rochii pentru a le...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here