duminică, mai 26, 2024
More

  Carmen Ioniţă şi Gabi Manu au devenit o familie

  Carmen Ioniţă este organizator de evenimente, iar Gabi Manu este antrenor de fotbal, dar şi organizatorul fericirii ei

  Începutul verii 2021 a însemnat începutul vieţii în doi pentru Carmen Ioniţă, organizator de evenimente, şi Gabi Manu, antrenor de fotbal de peste 20 de ani, care au devenit soţ şi soţie într-o superbă zi de 5 iunie. Aceasta a fost prima zi de sâmbătă în care s-au putut organiza evenimente legal, dupa ridicarea restricţiilor impuse  de pandemie.

  Organizator de evenimente cu o experienţă de peste 12 ani, Carmen Ioniţă s-a aflat pentru prima oară în situaţia de a-şi organiza propriul eveniment, cel mai important din viaţa sa: cununia civilă. Cum a arătat evenimentul şi care sunt secretele din spatele unei petreceri memorabile, am invitat-o pe proaspăta doamnă Manu să ne povestească.

  În primul rând vă dorim să aveţi  “Casă de piatră!” Noul drum pe care ai păşit alături de soţul tău, Gabi Manu, a început deja cu o mare provocare pentru tine: să-ţi organizezi propria cununie. După sute de nunţi al căror organizator ai fost, ai simţit o emoţie mai mare acum, fiind vorba despre organizarea evenimentului vieţii tale?

  Mulţumim pentru urare! Emoţiile au fost mari doar pentru că urma să ne unim destinele şi să devenim o familie. După un 1 an şi 9 luni de relaţie în care am trăit momente superbe, dar  şi inedite, cum ar fi pandemia care ne-a prins în Dubai, acolo unde soţul meu era antrenor de fotbal, a venit acest moment în care ne-am jurat să ne fim alături toată viaţa. Aceasta a fost marea emoţie a amândurora.

  Ai o echipă de nota 10 în spate, la We Do Wow Events şi sunt convinsă că sprijinul lor a fost nepreţuit. Cum aţi ales locaţia evenimentului?

  Am ales împreună cu soţul meu unde va avea loc petrecerea de cununie şi nu ne-a fost greu să o facem fiindcă alegerea a fost făcută cu sufletul. Curtea casei părinţilor mei a fost locul perfect pe care l-am ales, în primul rând pentru că îl ador, apoi pentru că am vrut să-i facem o bucurie tatălui meu şi nu în ultimul rând pentru că evenimentele pe care le fac întotdeauna sunt personalizate sută la sută. Prin urmare şi al meu a fost astfel.

  Aşa a fost şi meniul ales pentru petrecere?

  Da, exact. Personalizat sută la sută. De meniu s-a ocupat Georgiana Diaconul de la @galacatering care a fost şefa mea supremă. Ea mă cunoaşte şi ştie exact ce-mi place şi ce-mi doresc, aşa că am făcut tot ce mi-a spus să fac. Am avut o şedinţă cu ea şi cu părinţii mei şi ai lui Gabi şi am ţinut cont de toate sfaturile primite. Soţul meu m-a lăsat să mă destrăbălez cum am dorit. Într-un final, toată lumea a fost încântată fiindcă am făcut în aşa fel, încât să ne fie bine nouă, mirilor, fără să rănim pe cei din jur sau să ne frustrăm noi.

  Spre ce băuturi v-aţi îndreptat alegerea, în aşa fel, încât să fie toată lumea mulţumită?

  Comorile din beciul tatei au făcut minuni: vin, vişinată, ţuică, dar şi cele din beciul mamei: socată, compoturi şi gemuri. În plus, pe gustul mirilor, am servit Aperol, Prosecco, Hugo.

  Când vine vorba de decor şi aranjamente florale,  întotdeauna ai impresionat cu creativitatea ta la nunţile şi evenimentele pe care le-ai organizat. Cum au fost  decorul şi aranjamentele florale la propria ta cununie?

  Corturile, mesele şi scaunele au ajuns în depozit la Event Stuff  exact la momentul în care am avut nevoie de ele. Aşa se face că noi am fost cei care le-am desigilat şi, bineînţeles, ne-am bucurat de calitatea lor. A arătat totul aşa cum ne-am dorit. Cât despre flori, acestea au fost doar galben cu verde. Bujori, hortensia, zambile, trandafiri, frezii, toate au fost galbene. Ele au fost achiziţionate de la colegii, prietenii, furnizorii mei de flori, atât din ţară, cât şi din străinătate, care au fost alături de mine şi la petrecere şi cărora vreau să le mulţumesc!

  Ai optat pentru galben fiindcă este una din culorile anului 2021?

  Am optat pentru galben pentru că este culoarea pe care o ador din copilărie, dar şi pentru că galben şi verde înseamnă pentru mine viaţa în doi, înseamnă EU şi EL, înseamnă totul pentru noi doi. Arcada unde am făcut pozele reprezintă, de fapt, o pereche de inele: eu şi el împreună cu familia şi prietenii.

  Cine s-a ocupat cu buna dispoziţie şi distracţia la petrecerea voastră?

  Iniţial, am optat pentru DJ Jipy singur, dar într-un final am ajuns să fim înconjuraţi de prieteni artişti care au făcut un program pe placul nostru, dar şi al invitaţilor. N-avea cum să fie altfel, când ore întregi am dansat pe muzica celor de la Mahala Rai Banda, Marian de la Frunzanesti şi am ascultat sunetele minunate ale saxofonului care a prins viaţă în mâinile Doniei Spătaru. Atmosfera a fost de poveste şi vă rog să ţineţi cont că aceasta a fost doar cununia civilă. Vă daţi seama cum va fi la nuntă?

  Când va avea loc nunta?

  Nunta va fi pe 5 februarie 2022 şi nu vom trimite invitaţii. Cine doreşte să vină nu trebuie decât să-mi spună. Vom primi cu braţele deschise 300-350 de invitaţi. Va fi o super petrecere.

  Revenind la evenimentul care a avut loc acum, pe 5 iunie, povesteşte-ne, te rog, despre ţinutele pe care le-aţi purtat tu şi soţul tău.

  Fetelor invitate le-am sugerat să se îmbrace în alb şi să poarte încălţăminte lejeră, ţinută pe care am adoptat-o şi eu, de altfel. Rochia în care m-am simţit minunat a fost creată de Geanina Punkosti, make-up-ul realizat impecabil de Nicoleta Bârsan, iar părul mi l-a făcut doamna Paula Călin, cea care mă suportă de câte ori am nevoie. Soţul meu a purtat o ţinută Bigotti.

  Când vine vorba de căsătorie, un rol important, alături de proaspeţii miri, îl au şi naşii. Cine v-a cununat?

  Avem două perechi de naşi care sunt nişte oameni extraordinari! Foştii mei şefi, Nicoleta şi Octavian Manea, pe care îi iubim nespus şi cărora eu le-am promis acum 16 sau 17 ani că mă vor cununa şi iată că m-am ţinut de cuvânt. Ceilalţi naşi sunt Andreea şi Bogdan Colea cărora eu le-am organizat nunta şi botezul şi care sunt, întâmplător, prietenii noştri cei mai buni. Aşa ceva nu credeam că pot să trăiesc. Omul de lângă mine, soţul meu, este perfect. A ales naşi tot prietenii mei. Uite aşa, suntem o familie mare şi frumoasă.

  Punctul culminant la petreceri este momentul servirii tortului. Cum a fost tortul la cununia voastră?

  Tortul a fost din ciocolată. Eu nu cred în mitul că genul acesta de compoziţie este “prea grea”. Şi cred că nici invitaţii n-au crezut asta, fiindcă la final n-a mai rămas nicio felie. A fost WOW şi vreau să le mulţumesc celor de la @sweetlandgood pentru atenţia cu care au realizat tortul.

  Este ceva ce regreţi că n-ai făcut, acum, după ce s-a încheiat petrecerea?

  Da, regret că nu am mâncat gogoşile atât de apreciate de toată lumea. Nu apucam nici la evenimentele pe care le organizam eu, iar la evenimentul meu n-am putut. Şi mai regret că nu a fost loc pentru câţi invitaţi au vrut să fie prezenţi. Organizez evenimente de 12 ani şi doar de alte două ori mi s-a întâmplat să nu fie loc pentru toţi cei care şi-au dorit să vină. Este copleşitor să vezi câţi oameni vor să-ţi fie alături!

  Cu siguranţă vor putea să vă fie alături  la nunta care va avea loc pe 5 februarie 2022.

  Acestea fiind spuse,  dragă Carmen Ioniţă Manu, vă dorim să aveţi o viaţă fericită, tu împreună cu Gabi Manu, şi să aveţi parte de cea mai frumoasă nuntă din câte ai organizat până acum!

  Mulţumim! Aşteptăm cu nerăbdare acel moment.

  Interviu realizat de: Nouria Nouri

  Credit foto: Luci Marin, Dorin Crişan, Dragoş Tănase

  Citeste si:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  spot_img