miercuri, iulie 1, 2020
More

  Pentru iubiri de sute de ani – Castelul Kalnoky

  Castelul Kalnoky din Miclosoara (Covasna) se numara printre foarte putinele gestionate de aceeasi familie nobiliara care l-a ridicat acum patru secole.

  Este cu siguranta un semn ca povestile de iubire incepute aici dainuie timp de cel putin 25 de generatii! Intr-un astfel de cadru, nici nu se poate altfel. Imaginati-va cocktailul si primirea invitatilor pe terasa, in timp ce copiii se joaca in parcul din fata castelului si in gradina engleza. O muzica suava se aude in fundal, pasarile canta…Apoi toata lumea coboara in fosta crama – un spatiu cald, dar si misterios, unde e usor sa-ti inchipui ca petrecerea va dura toata noaptea. Copiii se pot juca in continuare in separeuri, in timp ce invitatii danseaza in sala principala si se „joaca” de-a castelanii transilvaneni.

  Din cand in cand, mirii evadeaza pe terasa din spate, pentru o sesiune foto cu vedere la lac si foisor sau chiar sus in camerele muzeului, pentru a aduna suveniruri fotografice de neuitat dintr-un spatiu plin de istorie. Locul este ideal si pentru ritualul trash the dress – lacul si padurea de pe domeniu ajuta la nevoie! In plus, fatada si partea din spate a cladirii au stiluri diferite – ceea ce inseamna mai multe unghiuri inedite pentru fotografii, toate la fel de sarmante. Castelul se afla in satul Miclosoara, la 40 de minute nord de Brasov.

  Citeste si:

  Rochii de mireasa pentru femei scunde si plinute

  Daca esti in cautarea unor rochii de mireasa pentru femei scunde si plinute, ai ajuns unde trebuie! Citeste in intregime acest ghid...

  Alina Ceusan si Raul Tisa au fost regizorii propriei nunti

  S-au cunoscut acum 7 ani, când ea urma să facă 20 de ani și el mergea pe 30. Alina povestește că prima...

  5 Palate superbe unde poti avea o nunta de vis

  Dacă v-ați hotărât asupra locației de nuntă și nu vreți să fie una obișnuită, ci una cu totul și cu totul specială,...

  Invitatia de nunta cu pre-design tiparit

  Prima care anunta lumea ca urmeaza marele eveniment din viata ta este invitatia de nunta. Ea este mesagerul marii vesti, asadar trebuie...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here