marți, noiembrie 28, 2023
More

  Pentru iubiri de sute de ani – Castelul Kalnoky

  Castelul Kalnoky din Miclosoara (Covasna) se numara printre foarte putinele gestionate de aceeasi familie nobiliara care l-a ridicat acum patru secole.

  Este cu siguranta un semn ca povestile de iubire incepute aici dainuie timp de cel putin 25 de generatii! Intr-un astfel de cadru, nici nu se poate altfel. Imaginati-va cocktailul si primirea invitatilor pe terasa, in timp ce copiii se joaca in parcul din fata castelului si in gradina engleza. O muzica suava se aude in fundal, pasarile canta…Apoi toata lumea coboara in fosta crama – un spatiu cald, dar si misterios, unde e usor sa-ti inchipui ca petrecerea va dura toata noaptea. Copiii se pot juca in continuare in separeuri, in timp ce invitatii danseaza in sala principala si se „joaca” de-a castelanii transilvaneni.

  Din cand in cand, mirii evadeaza pe terasa din spate, pentru o sesiune foto cu vedere la lac si foisor sau chiar sus in camerele muzeului, pentru a aduna suveniruri fotografice de neuitat dintr-un spatiu plin de istorie. Locul este ideal si pentru ritualul trash the dress – lacul si padurea de pe domeniu ajuta la nevoie! In plus, fatada si partea din spate a cladirii au stiluri diferite – ceea ce inseamna mai multe unghiuri inedite pentru fotografii, toate la fel de sarmante. Castelul se afla in satul Miclosoara, la 40 de minute nord de Brasov.

  Citeste si:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  spot_img