marți, noiembrie 28, 2023
More

  Bijuterii in tendinte in 2020: Cercei statement, coliere masive, perle si alte minunatii

  Cerceii rotunzi oversized

  Formele sferice sunt prezente peste tot în 2020, de la cercei și până la coliere, dar când vine vorba de podoabele agățate de urechi, putem spune că au căpătat mult mai mult volum. Astfel, cerceii rotunzi supradimensionați, dubli sau simpli, aurii, perlați sau din plastic transparent și colorat devin o declarație puternică de îndrăzneală.

  Sursa foto: www.net-a-porter.com

  Colierele – lanț masive

  Lanțul este un element pe care îl regăsim în 2020 pe post de bijuterie nu doar în accesorizarea pantofilor, dar și a ținutelor. Spre deosebire de anul precedent, în 2020 colierele tip lanț au crescut simțitor în dimensiuni, ajungând să fie supradimensionate de-a dreptul, masive in marimea XXL. Și nu va gândiți că poate fi vorba de prea mult… Puteți accesoriza un lanț opulent cu o pereche de cercei din zale și nimeni nu va avea nimic de obiectat. Variantele în care regăsim colierul lanț au de multe ori sclipiri argintii sau aurii, iar uneori colierele lanț sunt suprapuse unele peste altele, coliere lanț peste coliere cu mărgele de exemplu, într-un melanj avangardist și surprinzător.

  Sursa foto: https://www.etsy.com

  Sunt SOLO și îmi e bine: Cercelul Statement

  Știu, atunci când spunem cercei folosim mai mult pluralul și desemnăm de obicei o pereche, dar 2020 se vrea a fi un an inovator și avangardist în materie de accesorii. Cercelul SOLO nu are nevoie de nimic care să îl pună în evidență. Astfel, podiumurile de modă au fost acaparate de CERCELUL UNICAT, în diverse dimensiuni, mini, midi sau masiv. Trebuie să mărturisim că un astfel de cercel supradimensionat, în varianta sa SCULPTURALĂ sau GEOMETRICĂ, sau din contra, ORNAMENTALĂ, decorat cu pietre, flori, imitații de perle sau suprapuneri de materiale eco și sustenabile, arată tare bine atunci când avem și un umăr dezgolit.

  Sursa foto: www.net-a-porter.com

  Perle reinterpretate

  Perlele nu se vor demoda niciodată, dar moda anului 2020 le oferă noi dimensiuni și noi interpretări. Adevărate sau false, regăsim boabele de perle atașate mai peste tot, în bentițe de par, în bureții de par, agățate de urechi sau purtate cu mândrie la gât sub formă unor coliere.

  Sursa foto: www.emag.ro

  Explozia de culoare

  Cerceii colorați, dar nu numai, bijuteriile în general în 2020 sunt ca o declarație explozivă de culoare a primăverii și ne aduc înapoi un pic din nebunia frumoasă a anilor ‘80. Chiar dacă materialele din care sunt confecționați sunt, poate, deloc prețioase și chiar ieftine, impactul este unul maxim.. Creativitatea, fantezia și imaginația cu care sunt concepuți și lucrați îi fac extrem de atractivi. Ne tentează enorm și suntem gata oricând să punem deoparte auriul și argintiul pentru această explozie minunată de culoare și exuberanță. Plus că putem oricând opta sau integra in ansamblul lor și elemente naturale precum scoici, bambus, lemn, o prezență deosebită a interesului pentru moda sustenibilă. În plus, pietrele colorate sau mărgelele în nuanțe pastelate împodobesc mulți din cerceii anului 2020.

  Sursa foto: net-a-porter.com

  Coliere tip chokers, simple sau suprapuse

  Colierele tip chokers se mențin în continuare pe lista accesoriilor must-have din garderoba noastră, devenind niște elemente statement îndrăznețe și curajoase care pot transforma orice ținută într-un mod spectaculos. Ele pot înlocui cu succes gulerele și învăluie gâtul în declarații sculpturale sau prețioase, iar anul acesta, cu cât mai mari, cu atât mai bine. De asemenea, suprapunerea acestora în straturi le acordă un aer chic… da, cred că le vom vedea purtate o vreme îndelungată.

  Sursa foto: www.net-a-porter.com

  Foto cover: Photo by carol wd Pexels

  Citeste si:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  spot_img