joi, septembrie 17, 2020
More

  Sfaturi de la wedding planner (2)

  Ochiul vigilent al unui wedding planner observa tot. Iar atunci cand este vorba despre un wedding planner cu o vechime de 10 ani in organizarea de nunti, asa cum este Carmen Ionita, vede inclusiv aspecte delicate care nu tin neaparat de organizare, ci de comportament la nunta. Iata cateva observatii facute de event & weddingplanner-ul Carmen Ionita in timpul evenimentelor pe care le-a organizat. Ar fi bine sa tineti cont de ele ca sa nu vi se intample si voua lucruri neplacute chiar in marea zi a vietii in doi.

  1. Cand formatia canta o melodie de dragoste cu mesaj limpede, care vi se adreseaza clar, nu intoarceti spatele, nu mergeti pe la mese, la toaleta sau afara. Sunt oameni inainte de a fi artisti platiti, nu vor mai avea aceeasi implicare daca simt ca sunt tratati cu indiferenta sau desconsiderare.

  Credit foto: Relu Draghici


  2. Ati angajat un fotograf de elita, scump si talentat; dar daca in ziua nuntii nu aveti chef sa relationati cu el, nu va avea de unde sa va scoata imaginile frumoase vazute in albumele lui de portofoliu.


  3. Daca parintii vostri vor sa demonstreze rudelor si invitatilor ca sunt mai cu mot sau daca ceva nu le convine si se lamenteaza sonor, sau daca simt ca nu se pot lauda suficient cu propriile vlastare, va rog eu frumos: nu-i lasati sa va strice cheful! Nu va lasati manipulati; nu va da nimeni mai multi bani, nici nunta voastra nu v-o repeta nimeni. Credeti-ma, veti pierde numai voi. Si chiar daca le pare rau dupa, nu va mai pot da seara inapoi.


  4. Dansul mirilor nu va iese? Zambiti complice, radeti, bucurati-va! Privirile incruntate, gesturile crispate, cearta sau reprosurile sunt mult mai urate decat un dans impiedicat si ratat.

  Credit foto: Lucian Marin


  5. Nu va suparati nici daca se plang unii ca muzica e prea tare – la nunta se canta tare, mai ales cand avem formatie; decibelii se reduc atunci cand se servesc felurile la masa. Daca anumitor persoane nu le convine, pot iesi afara in loc sa-si indispuna convivii.

  Credit foto: Relu Draghici

  Citeste si:

  Cum sa organizezi cu succes o nunta in aer liber?

  Nuntile in aer liber au fost si inca sunt un fenomen la moda anul acesta. Inspirati de frumusetea naturii, dar si motivati...

  Bunele maniere si protocolul cununiei civile

  Cununia civila pare ca ocupa un loc secund in peisajul ritualurilor de nunta, insa importanta si semnificatia acesteia nu trebuie trecute cu...

  5 Palate superbe unde poti avea o nunta de vis

  Dacă v-ați hotărât asupra locației de nuntă și nu vreți să fie una obișnuită, ci una cu totul și cu totul specială,...

  4 Idei de meniu nunta din care să alegi pentru cea mai mare zi din viata ta

  De cele mai multe ori restaurantele sunt destul de flexbile in ceea ce priveste continutul meniului de nunta. Exista aproape intotdeauna un...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here