sâmbătă, ianuarie 23, 2021
More

  Revista Nunta a sarbatorit 18 editii premium la Wedding Fashion Philosophy

  Joi, 21 noiembrie 2019, la Flavours in the Garden a avut loc evenimentul Wedding Fashion Philosophy. Petrecerea-spectacol a fost un dublu motiv de sărbătoare. Pe de-o parte, Events by Carmen Ioniță a sărbătorit împlinirea a 10 ani de activitate fructuoasă în domeniul organizării de evenimente private și corporate. Cel de-al doilea motiv de sărbătoare a fost ”majoratul” Revistei Nunta, ajunsă la cea de-a XVIII-a ediție.

  Seara a fost deschisă de oamenii din spatele publicației, precum și de câteva dintre vedetele care au apărut în paginile Revistei Nunta sau au fost aproape de publicație și agenția de event planning. Astfel, alături de Anca Ciuciulin, redactor-șef, au urcat pe scenă Carmen Ioniță și Alex Lișcu, publisher și director general, precum și Radu F. Constantinescu, Alessandra Stoicescu, Ilinca Vandici și Cristi Danciu.

  Alături de aceștia, la evenimentul de săptămâna trecută au fost prezenți peste 200 de invitați, prieteni, parteneri, colaboratori și vedete care au onorat Revista Nunta cu aparițiile lor pe copertele publicației.

  Prezența tuturor acestor oameni dragi confirmă poziționarea Revistei Nunta ca punct de reper în peisajul publicațiilor nupțiale și chiar de lifestyle. Acest standard de calitate obligă publicația să își păstreze tonul editorial tonic, elegant și informativ, fără a se transforma într-un ghid de furnizori. În paginile ei nu sunt listate nume și date de contact, ci povești ale oamenilor care și-au văzut nunta visurilor cu ochii, sfaturi oferite de cei mai buni experți din domeniu, trucuri de culise; pe scurt, experiența completă a nunții cu toate implicațiile sale, iar acest lucru se reflectă și în online”, spune Carmen Ioniță.

  Revista NUNTA este un vehicul de comunicare, informare și educare unic pe piața românească, cu o abordare completă. Datorită celor trei canale majore de comunicare ale Revistei –  print, online și evenimente – publicația este nu doar o sursă de informare pentru cuplurile care se pregătesc pentru marele DA, ci și o punte de legătură între viitorii miri și experții din domeniu. De asemenea, echipa lucrează la dezvoltarea segmentului de comunicare, PR și custom publishing services, coordonat in acest moment de un specialist a cărui experiență este de 25 de ani în presa scrisă și alți 12 în fashion. În jurul său a construit o echipă editorială alcătuita din oameni de presă, comunicatori internet natives, experți în domeniul evenimentelor, stiliști, makeup artiști și fotografi.

  Într-un anturaj electrizant și eclectic, în cadrul unui party ca la carte, am avut bucuria să zic două-trei vorbe despre revista Nunta. Despre convingerea că presa scrisă este vie. Despre crezul meu că o revistă făcută cu energie și pasiune, cu profesioniști dedicați, este și va fi o trudă onorantă pentru echipa editorială, un canal media benefic pentru parteneri și un instrument indispensabil pentru cititori. Acum, la a 18-a ediție a revistei Nunta, declar că bucuria mea s-a transformat în justificată mândrie.”, spune Anca Ciuciulin, redactor-șef Revista Nunta.

  Wedding Fashion Philosophy by Revista Nunta

  Revista Nunta si We Do WOW Events au pus la cale Wedding Fashion Philosophy, petrecerea-spectacol prin care am sărbători cele 18 ediții ale publicației. Au fost emoții, a fost spectacol, a fost bucuria întâlnirii cu oamenii dragi care ne-au fost alături de-a lungul timpului. Mulțumim Flavours in The Garden, @Shoteria, @Romanian Fashion Philosophy, @El Unico, PRESTIGE Orchestra, @Sweet Land, The Lash Lounge, Lovelight Photography, Oana Nutu, Mahala Rai Banda, @Innocenti Sposa, Teilor, Croaziere CruiseHub, Apriori Wine, TRENDS by Adina Buzatu, Nausica Mode, Maigre, TFM DJ, Marius Sfetea, Florina Iosif Makeup Artist Dermopigmentist, @Fashion PR, Rue des Modeles, @Ana Olariu Makeup Artist & Hair Stylist, vitamin aqua, Adda Dobre

  Publicată de Revista NUNTA pe Vineri, 29 noiembrie 2019

  Citeste si:

  Cei mai buni fotografi nunta din Romania

  Daca ai ajuns pe acasta pagina inseamna ca esti una din acele persoane care nu se multumeste cu putin cand vine vorba...

  Bunele maniere si protocolul cununiei civile

  Cununia civila pare ca ocupa un loc secund in peisajul ritualurilor de nunta, insa importanta si semnificatia acesteia nu trebuie trecute cu...

  5 Palate superbe unde poti avea o nunta de vis

  Dacă v-ați hotărât asupra locației de nuntă și nu vreți să fie una obișnuită, ci una cu totul și cu totul specială,...

  Wedding Fashion Philosophy by Revista Nunta – evenimentul care dă tonul nunților din 2020!

  Joi, 21 noiembrie, la Flavours in the Garden va avea loc Wedding Fashion Philosophy, evenimentul Revistei Nunta care stabilește trendurile sezonului 2020...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here