luni, iulie 15, 2024
More

  Vrei o petrecere de nunta in stil american? Alege American Ballroom!

  Traditia si cultura americana sunt foarte indragite de romani, mai ales cand vine vorba de nunta. Ne place stilul lor relaxat de a face lucrurile si atmosfera de care se inconjoara ori de cate ori este rost de petrecere. Ii imitam in multe privinte si de cele mai multe ori, cand facem asta rezultatele sunt spectaculoase: o fuziune intre obiceiuri internationale deosebite. Dar atunci cand ne dorim pentru petrecerea noastra de nunta o experienta americana autentica, in loc sa imprumutam de ici de colo, putem organiza un eveniment la American Ballroom, unde sa petrecem toata seara in stil american.

  Ce este American Ballroom?

  Situat in partea de Est a Bucurestiului, American Ballroom este un restaurant spatios, cu mai multe sali de evenimente, caracterizate de o atmosfera exceptionala.

  Valorile acestei companii se reflecta in atitudinea mereu prietenoasa a personalului, serviciile personalizate in functie de preferintele fiecarui client in parte, ambianta rafinata si gama larga de meniuri pentru toate gusturile si bugetele. 

  Ca impartire, American Ballroom este format din 5 saloane de evenimente, generoase ca spatiu, si un cort confortabil. Capacitatea totala a acestor spatii adunate la un loc este de 1000 de persoane, iar fiecare din incaperile enumerate se distinge prin propriile calitati.

  Salonul Las Vegas

  La fel ca si atmosfera din Orasul Luminilor, Salonul Las Vegas este un salon caracterizat prin lux si opulenta. Cu o suprafata de 300 de metri patrati si cu 170 de locuri la mese, acest salon este locul perfect de organizare a unei nunti moderate ca numar de invitati, dar unde se pune un accent deosebit pe rafinament.

  Salonul Miami

  La fel de spatios ca si salonul Las Vegas, salonul Miami pune la dispozitia clientilor o gama variata de preparate culinare, dar si posibilitati de organizare si decorare, potrivite pentru toate portofelele, dar la cele mai inalte standarde de calitate.

  Salonul Hollywood

  Daca tu si jumatatea ta doriti sa va simtiti ca doua staruri de cinema la propria nunta, atunci Salonul Hollywood de la American Ballroom este salonul ideal pentru petrecerea voastra. Dintre toate saloanele acestui restaurant, Salonul Hollywood este cel mai generos ca si suprafata, avand 500 de metri patrati si 300 de locuri la mese.

  Salonul New York 

  Salonul New York este pentru mirii care cauta atmosfera din serialele lor americane preferate. Este un salon de clasa, caracterizat de armonie si confort. El este la fel de mare ca si salonul Las Vegas sau Miami si se preteaza pentru evenimentele cu un numar moderat de invitati.

  Salonul Chicago

  Dintre toate saloanele de la American Ballroom, Salonul Chicago este cel mai mic si mai cochet. El are o suprafata de doar 220 de metri patrati si 100 de locuri la mese, dar este mai mult decat suficient pentru petrecerile restranse, caracterizate printr-o atmosfera intima.

  Cortul Los Angeles

  Cortul Los Angeles are o deschidere directa catre American Garden si este cel mai potrivit spatiu de la Amercan Ballroom pentru petrecerile de vara, sau nuntile in aer liber. In interior, acest cort are o suprafata de 350 de metri patrati si 220 de locuri la mese. Dar in cazuri exceptionale se pot crea  si locuri suplimentare, pentru petrecerile de proportii.

  Citeste si:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  spot_img