sâmbătă, februarie 27, 2021
More

  Motto-uri pentru invitatii din Biblie

  Alaturi de informatiile utile din invitatiile de nunta, multi dintre miri aleg sa treaca pe aceasta si cateva cuvinte care sa simbolizeze iubirea dintre ei. Cele mai multe dintre motto-uri sunt versuri de dragoste, unele celebre, altele cu valoare de oracol scolaresc. Totusi, pentru ca ziua nuntii imbraca aproape intotdeuna si haina sacralitatii, astazi am ales pentru voi cele mai frumoase citate din Biblie care pot fi folosite in invitatiile de nunta.

  Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata.

  De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama-sa, si se va lipi de nevasta-sa, si cei doi vor fi un singur trup.

  Cele cateva ore pe care le petrec cu tine valoreaza cat cele o mie de ore pe care le petrec fara tine!

  Asa ca nu mai sint doi, ci un singur trup. Deci, ce a impreunat Dumnezeu, omul sa nu desparta.

  Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor. Si chiar daca as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta, chiar daca as avea toata credinta, asa incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu sunt nimic. Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars si si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.

  Nu-mi cere sa te parasesc sau sa fac cale intoarsa de la tine. Unde mergi tu, voi merge si eu si unde vei sta tu voi sta si eu. Oamenii tau vor fi oamenii mei si Dumnezeul tau Dumnezeul meu.

  Eu sunt a iubitului meu, si iubitul meu este al meu …

  Pune-ma ca pe un semn in inima ta, ca pe un semn pe bratul tau; iubirea este puternica precum moartea si manie amara precum infernul: carbunii ei sunt carbuni de foc; violente sunt vapaile ei.

  Gusta viata cu nevasta pe care o iubesti, in tot timpul vietii tale desarte pe care ti-a dat-o Dumnezeu sub soare, in aceasta vreme trecatoare; caci aceasta iti este partea in viata in mijlocul trudei cu care te ostenesti sub soare.

  Dragostea trebuie sa fie sincera. Uraste ce este rau; tine-te strans de ce este bine.

  Si acum acestea trei raman: credinta, speranta si dragostea. Dar cea mai mare dintre acestea este dragostea.

  Izvorul tau sa fie binecuvantat, si bucura-te de nevasta tineretii tale. Cerboaica iubita, caprioara placuta: fii imbatat tot timpul de dragalasiile ei, fii indragostit necurmat de dragostea ei!

  De fiecare data cand imi treci prin minte, izbucnesc in exclamatii de multumire catre Dumnezeu.

  Ura starneste certuri, dar dragostea acopera toate greselile.

  O dragoste mai mare decat aceasta nu poate avea cineva, ca sa-si puna sufletul pentru prietenii sai.

  Sa nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta si cu adevarul

  In dragoste nu este frica; ci dragostea desavarsita izgoneste frica; pentru ca frica are cu ea pedeapsa; si cine se teme, n-a ajuns desavarsit in dragoste. Noi iubim pentru ca El ne-a iubit intai.

  Citeste si:

  30 De lucruri pe care sa le ai in vedere daca vrei sa organizezi o nunta pe plaja

  Daca te casatoresti anul acesta si visezi inca de pe acum la o nunta pe plaja, iata 30 de lucruri pe care...

  Bunele maniere si protocolul cununiei civile

  Cununia civila pare ca ocupa un loc secund in peisajul ritualurilor de nunta, insa importanta si semnificatia acesteia nu trebuie trecute cu...

  5 Palate superbe unde poti avea o nunta de vis

  Dacă v-ați hotărât asupra locației de nuntă și nu vreți să fie una obișnuită, ci una cu totul și cu totul specială,...

  Aristocrat Events Hall pentru petreceri fabuloase, asa cum iti doresti

  Te casatoresti anul acesta si cauti un  loc extraordinar in Bucuresti unde tu si invitatii tai sa petreceti clipe de neuitat? In...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here