marți, septembrie 22, 2020
More

  Pentru un eveniment cu adevarat memorabil, ce spui de un magician nunta in cea mai frumoasa zi din viata ta?

  Nunta este prin definite un eveniment magic. Dar un plus de farmec si mister nu strica niciodata. Asa ca ce spui daca ai opta pentru serviciile unui magician nunta in cea mai frumoasa zi din viata ta?

  Ce fel de avantaje iti ofera in magician nunta cu experienta?

  Multi miri si mirese includ in programul nuntii lor si momente artistice, precum spectacole de cantec sau dans. Dar putini sunt cei care se gandesc la o clipa in plus de magie si de aceea investitia in serviciile unui magician nunta te-ar putea scoate in evidenta, beneficiind in acelasi timp si de urmatoarele avantaje:

  Spectacol central

  In cadrul unui spectacol de magie la nunta, mirii sunt mereu in centrul atentiei. De aceea ei sunt incantati cu momente de iluzie, levitatie si chiar comedie din partea artistilor. In plus, numerele de care au parte sunt anume alese pentru a-i impresiona pe ei si invitatii lor si le sunt prezentate intr-o maniera personalizata.

  Magie la mese

  La orice nunta, mirii au intotdeauna parte de rolul principal. Dar nici invitatii nu se supara daca primesc un strop in plus de atentie, iar un magician nunta cu experienta cunoaste importanta interactiunii directe cu publicul. De aceea, special pentru invitatii pasionati de magie, artistii trec pe la fiecare masa in parte oferind mini spectacole senzationale care se transforma in amintiri de neuitat. 

  Momente personalizate

  Este mai simplu sa-ti amintesti pentru mult timp de un spectacol daca in urma lui ramai cu ceva. De aceea, magicianul de la nunta ta va avea grija sa ofere tie si jumatatii tale un moment personalizat care va marca intregul eveniment.

  Cadouri magice pentru miri

  Cui nu-i plac suvenirurile? Mai ales cand vine vorba de magia si farmecul propriei nunti, o amintire speciala care sa se materializeze intr-un cadou pe care sa-l pastrezi cu placere tot restul vietii este un dar intotdeauna bine primit.

  Cum sa alegi un magician nunta de care sa fii pe deplin multumit?

  Originalitatea este primul criteriu dupa care ar trebui sa te ghidezi in alegerea unui magician. Chiar daca nu te pasioneaza spectacolele de magie in mod special si optezi pentru asa ceva din dorinta de a iesi in evidenta si a-ti parasi zona de confort chiar la propria nunta, printre musafiri, cu siguranta se vor gasi si persoane care sa stie mai mult decat suficient despre secretele din spatele numerelor in care se folosesc carti de joc, sau cufarului in care o asistenta frumoasa este taiata de sabii.

  De aceea, alege magicianul in functie de repertoriul sau si unicitatea acestuia. Este important ca artistul sa aiba experienta. Dar in acelasi timp sa cunoasca si numere de magie inedite. Iar daca o parte sau chiar intregul spectacol este 100% creatie proprie, cu atat mai bine! 

  Nu in ultimul rand, orienteaza-te catre magicieni care lucreaza in echipa. Spectacolul este mult mai frumos in doi, iar trucurile au mai multe sanse de izbanda cand pe scena se afla nu doar unul, ci o pereche de iluzionisti!

  Citeste si:

  Mai vrei sa fii sotia mea? Cererea in casatorie dupa mutarea impreuna

  Privind in urma, multe persoane sustin ca expresia: "Vrei sa fii sotia mea?" a fost punctul de cotitura al relatiei. Daca pana...

  Bunele maniere si protocolul cununiei civile

  Cununia civila pare ca ocupa un loc secund in peisajul ritualurilor de nunta, insa importanta si semnificatia acesteia nu trebuie trecute cu...

  „Secretul lui Polichinelle” si legatura acestei expresii cu fericirea in dragoste

  Secretul lui Polichinelle este o expresie des folosita si in limba romana. Numele de Polichinelle provine din limba franceza si se pronunta Polisinel....

  Inelul de logodna

  Inelul de logodna exista din cele mai vechi timpuri, chiar din antichitate, schimbandu-si semnificatia, forma si materialul, dar reprezentand tot timpul o...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here