sâmbătă, aprilie 13, 2024
More

  Invitatia de nunta cu pre-design tiparit

  Prima care anunta lumea ca urmeaza marele eveniment din viata ta este invitatia de nunta. Ea este mesagerul marii vesti, asadar trebuie sa ii acorzi atentia cuvenita. Cu siguranta, ai primit si tu de-a lungul timpului invitatii la nunti, dar spune sincer: iti mai amintesti cum arata vreuna?

  Tocmai pentru a da personalitate invitatiilor, Amalia Calligraphy le-a creat pe cele cu pre-design in format tiparit. Fiecare design este atent gandit, de la textura hartiei pana la decorul interiorului plicului si de la grafica pana la accesoriile exterioare.

  Pentru a se potrivi cu tematica nuntii tale, invitatiile pot fi personalizate. Se schimba fontul, paleta cromatica ori accesoriile si invitatia va fi din acelasi film, filmul nuntii tale, asa cum ai gandit-o. Pentru mai multa pretiozitate si ca sa dai o nota personala, poti opta pentru scrisul caligrafic pe plicuri. De asemenea, pentru unitate, poti opta sa folosesti acelasi design si pentru meniuri, place card si numerele de la masa.

  La un asemenea design, creatoarea Amalia Bucur a alaturat cele mai pretioase materiale: hartia manuala, hartia de bumbac, panglici de matase sau catifea, sigilii. Invitatia ta de nunta va fi un mic obiect de arta si in urma procesului de manufacturare folosit de creatoare. Pentru unele invitatii se lucreaza manual plicurile, interioarele de plicuri, se aplica sigilii si se leaga snururi ori panglici delicate.

  Impactul primirii unei asemenea invitatii seteaza asteptarile oaspetilor si poate influenta decizia lor. Ca sa nu mai vorbim despre mesajul subliminal pe care il ofera, acela ca nunta nu va fi una oarecare, ci una eleganta, atent pregatita pana la cele mai mici detalii.

  Ca sa vezi si alte modele de invitatii realizate de caligraful Amalia Bucur, poti intra aici si apoi te asteptam sa ne spui care este preferata ta. 

  Credit foto: Dan Malureanu

  Citeste si:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  spot_img