La o nunta, mirele si mireasa nu trebuie sa fie doar un cuplu fara pereche, ci si niste gazde desavarsite. Succesul unui eveniment depinde in mare masura de felul cum sunt tratati invitatii. Iar pentru ca acestia sa se simta in al noualea cer, este bine sa li se acorde o atentie speciala. Pentru o petrecere perfecta, am pregatit in continuare o scurta lista cu idei de surprize nunta pentru invitati. Aceste idei puse in practica, mai mult ca sigur vor face o placere deosebita musafirilor.

Cele mai frumoase surpize nunta pentru invitati

#1 Candy bar

Tarte, macarons, prajiturele, bomboane si fructe. Acestea sunt cateva din bunatatile pe care le poti pune la dispozitia invitatilor intr-un candy bar. Nimeni nu pleaca flamand de la o nunta; dar chiar si cu atat de multa mancare, te simti bine cand stii ca de undeva poti sa ciugulesti cate ceva bun ori de cate ori ai pofta. 

#2 Photo booth

Un photo booth in care invitatii sa-si faca fotografii la discretie sau un photo corner cu un fotograf dedicat sunt doar doua din acele idei de surprize nunta pentru invitati pe care oricine la adora. In ziua de azi, dovezile ca ai participat la un eveniment sunt la fel de importante ca evenimentul in sine. Mai ales musafirii indragostiti de retelele sociale apreciaza din plin posibilitatea de a-si etala pe Facebook si Instagram fotografiile profesionale facute la o nunta. 

#3 Carte de oaspeti

Mai stii oracolele cu care ne distram acum douazeci de ani cand eram copii? Varianta pentru adulti a acestor materiale originale si amuzante sunt cartile de oasepeti. Tuturor ne place sa ne spunem parerea in legatura cu evenimentele la care participam. De aceea, o carte de oasepeti ar putea fi una din ideile reusite de surprize nunta pentru invitati. In plus, si in calitate de miri, peste ani, cu siguranta veti aprecia acest frumos suvenir de la musafiri.

#4 Loc de joaca pentru copii

Daca la nunta participa si cupluri care au copii este bine sa te gandesti din timp cum sa-i distrezi si pe cei mici. Copiii si adultii au notiuni de distractie total diferite. Si ca sa nu-si oblige parintii sa plece mai devreme de la petrecere, ai putea sa le amenajezi prichindeilor un loc de joaca doar al lor. Exista foarte multe companii care se ocupa cu asa ceva. Poti sa le gasesti online, iar locul de joaca poate fi adaptat in functie de dimensiunile spatiului disponibil.

#5 Marturii altfel

Marturiile sunt acele mici simboluri pe care mirii le daruiesc musafirilor lor in semn de multumire ca au participat la eveniment. In general, ele se pregatesc cate una pentru fiecare invitat in parte, iar daca se fac distinctii, se tine cont doar de sexul invitatului. Dar ca o surpriza nunta pentru invitati, ai putea veni cu o idee mai originala si sa faci cadouri personalizate pentru fiecare. Pentru ca tot am vorbit mai sus de fotografii, un exemplu bun ar putea fi cate o fotografie in rama, facuta in secret invitatului in timpul evenimentului si pe care sa i-o daruiesti la sfarsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here