luni, martie 1, 2021
More

  Cum alegi un fotograf de nunta profesionist?

  Momentul important din viata ta, nunta, se termina cat ai clipi. Cele cu care ramai sunt amintirile si fotografiile facute de fotograful de nunta pe care l-ai ales. Tocmai de aceea, atunci cand angajezi pe cineva care sa-ti imortalizeze cele mai fericite clipe trebuie s-o faci in cunostinta de cauza. Pare ca toata lumea stie sa faca poze si ca nu e mare lucru, dar adevarul este ca doar un fotograf de nunta profesionist surprinde in imagini bune din punct de vedere tehnic si artistic, stari, emotii, chipuri si atmosfera.


  Cum poti sa recunosti fotograful de care ai nevoie si cum il alegi? Iata cateva criterii pe care ar fi bine sa le urmaresti pentru ca apoi sa nu-ti para rau de alegerea facuta:


  1. Fotograful de nunta profesionist are un portofoliu pe care il poti studia online.

  2. Odata ce l-ai contactat, iti cere sa va intalniti fata in fata sa discutati toate detaliile.

  3. Exista “chimie” intre voi, lucru foarte important pentru ca fotografiile sa iasa exact cum le visati.

  Sursa foto: Chí Nguyen Quoc/ Pixabay

  4. Fotograful de nunta profesionist are, de obicei, un asistent care il ajuta cu instalarea si demontarea echipamentelor intre locatii, care tine “lumina” atunci cand e cazul etc.

  5. In portofoliul sau are fotografii reusite in genuri diferite de locatii si indiferent de atmosfera evenimentului (fie la cununia civila, biserica ori petrecere).

  6. Iti spune de la inceput, cu sinceritate, care sunt conditiile sale, cat se poate implica, atat in timpul evenimentului cat si dupa, pentru selectarea, editarea si predarea materialului.

  Sursa foto: Birgit Böllinger/ Pixabay

  7. Un fotograf de nunta profesionist este creativ, are bun gust, surprinde momente pe care un amator nu le observa. Poti vedea toate acestea in portofoliul sau.

  8. Preda materialele la timp, atunci cand s-a angajat sa o faca. Acest lucru il poti afla de la fostii sai clienti.

  9. Are aparatura profesionala de top care sa-i permita sa-si puna in practica ideile, conceptul, indiferent de conditiile in care fotografiaza (ploaie, vant, intuneric etc).

  10. Este de acord sa semneze contract in care sa fie stipulate toate conditiile agreate de comun acord (prezentarea in locul si la ora stabilite, modul de lucru, pachetele oferite, pretul discutat, termenul de predare).

  Citeste si:

  30 De lucruri pe care sa le ai in vedere daca vrei sa organizezi o nunta pe plaja

  Daca te casatoresti anul acesta si visezi inca de pe acum la o nunta pe plaja, iata 30 de lucruri pe care...

  Bunele maniere si protocolul cununiei civile

  Cununia civila pare ca ocupa un loc secund in peisajul ritualurilor de nunta, insa importanta si semnificatia acesteia nu trebuie trecute cu...

  5 Palate superbe unde poti avea o nunta de vis

  Dacă v-ați hotărât asupra locației de nuntă și nu vreți să fie una obișnuită, ci una cu totul și cu totul specială,...

  Cateva recomandari de formatii nunta pentru o petrecere desavarsita

  Muzica este un element cheie pentru orice eveniment. Mai ales daca este o vorba de o nunta, alegerea formatiei ar trebui sa...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here