luni, august 8, 2022
More

  Horoscopul Dragostei pentru Februarie 2020

  Berbec

  Februarie este o luna plină și interesantă din punct de vedere profesional și personal pentru nativii Berbec. Nu doar că reușiți să vă organizați foarte bine la locul de muncă, să rezolvați anumite probleme mai vechi și să inițiați proiecte noi care au un potențial extraordinar de succes, dar și cu dragostea și sentimentele romantice stați foarte bine. Schimbările pozitive de la locul de muncă vă redau entuziasmul și buna dispoziție și în viața personală. Vă copleșiți partenerul de viață cu gesturi multe de afecțiune, cu surprize creative și cine romantice, ceea ce stârnește încântare din partea partenerului. Rezultatul? Relația voastră este dusă la nivelul următor, unul intens, în care degustați din plin din roadele iubirii adevărate.

  Taur 

  Primele zile ale lunii februarie aduc numeroase oportunități de muncă și de viață pentru nativii Taur. Planetele se aliniază benefic pentru aceștia astfel încât pot lua decizii importante pentru sufletul lor cu multă încredere în sine și convingerea că va fi bine pe viitor. Taurul se reîndrăgostește luna aceasta… nu neapărat de partener sau de o altă persoană, ci de propria viață. În față ți se aștern noi perspective, unele incluzând chiar posibilitatea de a te muta în altă țară cu tot cu familie sau partener de viață, care te sprijină necondiționat.

  Gemeni

  Pentru nativii Gemeni single, divorțați sau despărțiți recent, luna februarie vine la pachet cu promisiuni frumoase de a-și întâlni sufletul pereche, chiar atunci când se așteptau mai puțin. Situații neobișnuite sau inopinate vă pun față în față cu nenumărate ocazii de a cunoaște persoane noi, din diverse medii culturale și grupuri de vârstă. Este mai mult decât posibil ca prin intermediul acestor întâlniri socio-profesionale să se formeze o alianță romantică puternică, care îți va stârni interesul și te va scoate din zona de confort. Nativii Gemeni implicați într-o relație au parte de armonie și liniște in prima parte a lunii, iar cealaltă jumătate anunță multe întâlniri în doi și ieșiri cu prietenii.

  Rac

  Foto: By iravgustin /Shutterstock

  Racul stă excelent la capitolul dragoste în luna februarie și ne referim aici și la nativii single, și la cei logodiți/ căsătoriți și la cei care și-au cunoscut recent partenerul de viață. Ai un magnetism aparte care te face să străluceșți, iar vibrația ta înalta atrage în jurul tău oameni interesanți, care te privesc cu ochi de admirație și îți schimbă radical percepțiile despre dragoste. Cert este că bărbatul din viața ta îți va aduce multă bucurie, zâmbetul pe buze și sentimente frumoase nu doar în prima jumătate a lunii februarie, ci mult timp de acum încolo. Cei căsătoriți pot participa la petreceri în cadrul familiei unde se vor simți excelent.

  Leu 

  Luna februarie aduce în centrul atenției casa căsătoriilor și a parteneriatelor pentru Leu, ceea ce înseamnă că, în ciuda micilor neînțelegeri care pot apărea în cuplu, cooperarea dintre voi vă menține pe linia păcii și a echilibrului. Sunteți amândoi plini de energie, aveți idei la fel de pertinente și puternice și vi le susțineți cu entuziasm, dar în același timp reușiți să înțelegeți că, pentru a funcționa, o relație trebuie să apeleze și la compromisuri. Este foarte posibil ca partenerul să aibă nevoia de susținerea voastră în ceea ce privește starea de sănătate, dar sunteți acolo pentru el, susținându-l și preocupându-vă pentru el.

  Fecioară

  Februarie este o luna aglomerată pentru nativii Fecioară, o lună în care trebuie să se achite de responsabilitățile casnice pe care le-au amânat până acum sau să reconsidereze schimbările de design pe care le-au planificat în locuința. Nu aveți pentru ce să vă faceți griji căci veți rezolva totul cu ușurință și fără să vi se pară că depuneți un efort prea mare. Dacă aveți decizii de luat în cuplu și ezitați între a vă urma inima sau rațiunea, cu siguranță prima va avea câștig de cauza. Și este foarte bine, căci puterea de a schimba în bine lucrurile în relația voastră mizează de dată această pe puterea intuiției voastre.

  Balanță

  Ce lună frumoasă îi așteaptă pe nativii Balanță pe plan personal. Este o lună care vă aduce mai aproape decât oricând de inima persoanei iubite. Indiferent de planurile și de proiectele voastre profesionale, vă rezervați timp și pentru persoana iubita și comunicați cu aceasta cu tact, deschidere și diplomație despre așteptările pe care le aveți unul de la celălalt. Pare că niciodată nu v-ați înțeles atât de bine și ai parte de sprijin necondiționat în a face lucrurile pe care ți le doreșți, ceea ce te face să îți răsfeți partenerul cu o avalanșă de dragoste.

  Scorpion

  Indiferent de cât de pătimaș și pasional este Scorpionul și cât de bine îi merge în relația sa de dragoste, în prima parte a lunii acesta se trezește că tânjește după mai mult spațiu și mai multă libertate, după mai mult timp liber petrecut în compania prietenilor săi dragi. Nu ai decât o soluție, dragă Scorpion. Discută cu partenerul de viață căci acesta este deschis și îți va înțelege nevoia de independența, ba chiar îți va sugera să te apuci de niște proiecte mai vechi sau hobby-uri pe care le-ai abandonat în urmă cu ceva timp.

  Săgetător

  Pentru Săgetător, februarie va fi mai mult o luna a regăsirii de sine și, în prima parte a lunii, vei pune mai mult accent ca niciodată pe ceea ce îți bucură sufletul la nivel individual. În a doua jumătate a lunii, după ce ți-ai clarificat propriile viziuni asupra a ceea ce îți dorești de la tine însăți, te reîntorci și către partenerul de viață și discutați cu inima deschisă despre regăsirea voastră ca și cuplu. Consecința? Relația voastră va avansa către un alt nivel și va fi mai puternică ca niciodată.

  Capricorn

  Îți idealizezi partenerul de viață, iar acesta nu este nepărat un lucru rău, doar că în luna februarie conjucturile astrale sunt de așa natură încât vei fi nevoit să adopți totuși o atitudine mai realistă și să coborî cu picioarele pe pământ. Nativii Capricorn single ar putea să aibă parte de un strop de dezamăgire în ceea ce privește o anumită persoană pe care o plac, dar clarificarea lucrurilor acum îți aduce fericire pe viitor și posibilitatea de a cunoaște o persoană potrivită ție.

  Vărsător

  Chiar dacă începutul lunii te face să te simți ușor agitată, cu o mie de planuri și idei în cap și incapacitatea de a le pune în aplicare, în a doua săptămână a lunii februarie reușești să structurezi totul și să strălucești la propriu. Nu doar pe plan profesional, ci și pe plan emotiv. Atingi un nou nivel de conștientizare și realizezi că relația cu persoană iubita este cel mai important lucru din viața ta, în care merită să investești trup și suflet, dar și să faci mici schimbări. Dar totul este pentru binele vostru, iar relația voastră se va reinventa.

  Pești

  Puteți considera luna februarie ca pe o etapă luminoasă a relației voastre, una în care vă faceți cu seninătate și maturitate planuri de viitor, sunteți amândoi mai degajați atunci vorbiți despre voi și familiile voastre, dar și despre propria… nuntă/ logodnă/ aniversare ca și cuplu. Tratați cu degajare și înțelegere toate detaliile, inclusiv cele materiale și practice, stârnind admirația celor din jurul vostru. Nativilor Pești single, universul le-a rezervat o întâlnire magică, iar o persoană importantă în destinul acestora își va intersecta drumul cu al lor.

  Foto cover: By Omelnytskyi /Shutterstock

  Citeste si:

  Carmen Ioniţă şi Gabi Manu au devenit o familie

  Carmen Ioniţă este organizator de evenimente, iar Gabi Manu este antrenor de fotbal, dar şi organizatorul fericirii ei

  Cand se poarta verigheta pe mana dreapta?

  Te-ai intrebat vreodata care sunt situatiile cand se poarta verigheta pe mana dreapta? Desi putine, exista si cazuri in care verigheta se...

  5 Palate superbe unde poti avea o nunta de vis

  Dacă v-ați hotărât asupra locației de nuntă și nu vreți să fie una obișnuită, ci una cu totul și cu totul specială,...

  Semnele norocului si ale fericirii: 12 traditii si superstitii pozitive despre nunti

  Descoperiți câteva dintre cele mai cunoscute și populare tradiții și superstiții legate de ziua nunții, superstiții considerate ca fiind norocoase și de...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here