Workshop-urile Bella – o solutie ingenioasa pentru fotografi

0
59

In ultimele luni, intregul univers pare sa fi luat o pauza fortata. Suntem inca aici, unde eram si anul trecut si unde ne stim dintotdeauna. Dar nu mai dam petreceri, nu ne mai distram si nu mai facem nunti ca alta data. In special modul de organizare al cununiilor din Romania, trece printr-o perioada de tranzitie la care nu credeam ca vom fi martori vreodata. Dar suntem convinsi ca in cele din urma, domeniul iubirii va gasi o cale de a ne oferi din nou satisfactia mult asteptata.

Din admiratia pe care o purtam cuplurilor si ritualurilor de peste hotare, ceremonia nuntii romanesti era pe cale sa evolueze in ceva extraordinar, pe de-o parte datorita mirilor din ce in ce mai exigenti si pe de alta parte datorita furnizorilor autohtoni de servicii care cu fiecare nou sezon isi demonstrau 110% din potential. Dar lucrurile au stagnat si aceasta perioada plina de incercari reprezinta o noua provocare dupa care cei puternici vor deveni doar si mai puternici.

Ce se intampla cu nuntile in aceasta perioada?

Inca se fac nunti. Dar nu la fel de des, nu cu aceeasi opulenta si nu cu atat de multe persoane ca de exemplu, anul trecut. Nimic nu mai este la fel cum ne obisnuiseram, iar viitorii miri au nevoie de surse de inspiratie pentru a se adapta mai usor la schimbare, in timp ce furnizorii de servicii un cadru in care sa-si poata continua activitatea si sa se perfectioneze pana ce lucrurile isi vor regasi echilibrul. Dintre toti furnizorii, unii din cei mai afectati profesionisti sunt fotografii.

Cu prea putine ocazii de a-si hrani pasiunea si de a se perfectiona, multi dintre ei au trebuit sa spuna stop si sa se lase in voia sortii asteptand vremuri mai bune. Dar nevoia naste si solutii. Si astfel, au aparut Workshop-urile Bella – o aventura fotografica extraordinara de care ar trebui sa profite orice fotograf.

Ce sunt Workshop-urile Bella si cum vin ele in ajutorul fotografilor?

Workshop-urile Bella sunt creatia sotilor Ioana si Vasile Porav. Dupa 8 ani petrecuti in Marea Britanie, perioada in care au calatorit in toata Europa creand amintiri spectaculoase, acest cuplu curajos si intreprinzator s-a intors in Romania, tara de origine, unde a pus bazele unui proiect inedit: Workshop-urile Bella.

Workshop-urile Bella se adreseaza tuturor fotografilor carora le este dor de experiente autentice. Prin intermediul acestor workshop-uri, participantii au la dispozitie setup-uri spectaculoase, modele profesioniste, locatii incredibile si multe, multe alte surprize. 

Pentru un fotograf dornic sa-si intoarca atentia la vechea sa pasiune si insetat de ocazii in care sa se experimenteze, Workshop-urile Bella reprezinta o sansa la evolutie si totodata la dezvoltarea portofoliului. 

Prima editie a seriei de Workshop-uri Bella a avut loc in inima Clujului si s-a bazat pe un moodboard luxuriant. Dar acela a fost doar inceputul si in curand, de aceasta experienta unica vor putea avea parte fotografi din toata Romania, dar si din afara granitelor ei. 

Uneori, lumea se schimba cu o viteza exagerata. Alteori, intampina un obstacol si ramane pe loc. Dar indiferent de circumstante, nevoile noastre raman aceeasi si singurele modalitati de a ni le satisface raman ingeniozitatea si dorinta de a evolua.

Paginile web ale echipei Bella Workshops

Lead Photographer – Ioana Porav

Photographers Iulia Șanta & Anamaria Vieriu

Videographer – Vasile Porav

Jewellery Box – Voeu du coeur

Florist – Las Floristas

Rentals – Satori Art and Event Design

Bridal gown – Lou Lou the brand

Groom suits – Groom suits 

Cake design – Smafinăria 

Bride – Life of a Chocolate Girl

Bride & Groom – Anamaria Geană & Cristian Borcescu

Stationeries & calligraphy – The Paper Log Design 

Textiles & embroidery – The embroidered napkin company

Make-up & Hairstyle – Andrea Palko 

Furniture rentals – Joben Mobilier Stil

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here