În prima parte a anului 2020 s-au amânat şi s-au anulat nunţi din cauza pandemiei. Ce se va întâmpla după 15 iunie 2020? Se fac nunţi? Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun mirii acestui an atipic.

Răspunsul autorităţilor la toate necunoscutele legate de organizarea de evenimente au adus speranţă viitorilor miri. Începând cu data de 15 iunie va fi posibilă organizarea de evenimente private. Spre deosebire de prima etapă în care s-a trecut la starea de alertă, acum, în a doua etapă în care s-au luat măsuri de relaxare, numărul de invitaţi care pot participa la un eveniment privat a crescut. Aşadar, cei care organizează evenimentul într-un spaţiu închis pot avea 20 de participanţi, iar cei care optează pentru organizarea evenimentului în aer liber, pe terasă, pot avea 50 de invitaţi.

De acum, la întrebarea dacă se fac nunţi după data de 15 iunie 2020 pot da răspunsuri doar cei care au de ales să-şi facă evenimentul. Ori respectă numărul de invitaţi stabilit de autorităţi ori aşteaptă până când pot face o nuntă grandioasă cu cât mai mulţi invitaţi. Prin urmare, nu mai este interzis la nunţi, totul este să optezi pentru o petrecere restrânsă. Beneficiile unei nunţi mici sunt foarte mari, mai ales dacă pentru tine nunta nu este o afacere, ci un eveniment de suflet la care vrei să-i ai alături doar pe cei care contează cu adevărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.