luni, iulie 15, 2024
More

  Petrecerea de nuntă – cât de important este decorul – mese şi scaune

  Nunta este unul dintre momentele cheie în viața. Este punctul de plecare pentru întemeierea unei noi familii. Petrecerea de nuntă este festivitatea, la care împreună cu părinții, familia, prietenii şi nașii spirituali se pășește pe un nou drum.

  Fiecare cuplu acordă maximum de atenție tuturor detaliilor când vine vorba de petrecere, de la mâncarea servită, la ambient, scaune chiavari, mese, ornamente şi decoraţiuni….totul trebuie să fie perfect! Întrucât cele mai multe dintre articole conțin informații cu privire la modul de organizare a petrecerii de nuntă ne-am propus ca în rândurile următoare să ne oprim atenția asupra ambientului. Vom scrie câteva cuvinte despre mese şi despre scaune. 

  Care este decorul de basm pentru o nuntă de poveste

  Fără doar şi poate, orice cuplu își dorește că decorul de nuntă să fie unul memorabil, așa că acordă multă atenție locului în care se va desfășura evenimentul. Salonul de petrecere trebuie să fie aerisit, să aibă suficient spațiu pentru aranjarea meselor şi a scaunelor, un loc de dans generos şi bineînțeles,  accesorii decorative care pun în valoare o petrecere rafinată.

  Dacă am ajuns la mese şi scaune chiavari şi aici lucrurile sunt destul de sensibile. Nici un cuplu nu-şi doreşte să își înghesuie oaspeții, dar nici să îi lase răsfăţaţi şi salonul să capete aspect de părăsit. Echilibrul este foarte important când vine vorba de organizare perfectă şi poziționare la masă. Bineînţeles mesele trebuie să fie bogate, pe lângă preparatele cu gust divin trebuie să fie completate de sfeșnice decorative, flori cu parfum delicat sau alte elemente ambientale rafinate. 

  Mulți tineri  preferă un ambient minimalist, deci prefera să beneficieze de simplitatea şi eleganța furnizate de scaunele din salon, alte cupluri apreciază nota opulentă furnizată de decoraţiunile speciale pentru scaune. Scaunele îmbogăţesc decorul şi îi conferă personalitate, de aceea este important să li se acorde un plus de atenţie când vine vorba de selectarea modelelor potrivite pentru nuntă perfectă. 

  De ce saune Chiavari? De ce Tiffany?

  Dacă vorbim de nunți, cu siguranță vorbim de saloane, de restaurante sau de alte locații special amenajate. Aici sunt preferate scaune Chiavari / scaune Tiffany. Piesele de disting prin design rafinat, eleganță şi rezistență. Scaunele Chiavari sunt proiectate special pentru astfel de evenimente şi au o tradiţie veche. Au fost folosite şi de președintele Kennedy, la nunta cu Jacqueline. Pe lângă farmecul oferit de aspectul minimalist, vin cu rezistență aparte. Chiar dacă par fragile, în realitate sunt foarte rezistente. Sunt extrem de mobile şi vin cu avantajul confortului ridicat. Un salon în care sunt integrate scaune Chiavari, cu greu are nevoie de alte decorațiuni suplimentare pentru a arăta perfect. Aceste corpuri de mobilier sunt mobile şi pot fi mutate dintr-un loc în altul, chiar de oaspeții care doresc să salute toate cunoștințele de la petrecere. 

  Piesele sunt preferate de organizatorii de evenimente pentru că sunt uşor transportabile, sunt realizate din materiale moderne, prietenoase şi nu sunt grele. Au formă specială ce permite stivuirea şi organizarea eficientă a acestora. 

  Scaune Chiavari și mese, cum trebuie poziţionate pentru a spori starea de bine a oaspeţilor

  Dacă vorbim de confortul oaspeţilor cu siguranța spunem distanța optimă. Mesele și scaunele trebuie amplasate la distanțe generoase unele față de altele pentru a se crea echilibru. Mesele nu trebuie supraaglomerate, pentru că nici ambientul nu este prietenos, nici oaspeții nu se simt în regulă dacă sunt prea mulți.

  Scaunele trebuie poziţionate la distanțe optime, așa oaspeții se simt confortabil. Plusul estetic furnizat de amplasarea corectă a scaunelor şi a oaspeților la mese este rapid detectat prin atmosfera dinamică de sărbătoare care se crează. 

  Citeste si:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  spot_img