Natalia Vasiliev este un designer roman de rochii de mireasa si rochii de ocazie pentru care perfectiunea este litera de lege. Din matasuri fine, dantele elaborate, broderii cusute cu migala si cu o doza generoasa de talent, Natalia Vasiliev creeaza piese vestimentare nemuritoare pe care clientele sale pur si simplu le adora.

In procesul de fabricatie, in atelierul Natalia Vasiliev nimic nu este lasat la voia intamplarii. Acest lucru se poate observa usor din design-ul unic al fiecarei rochii in parte si echilibrul desavarsit dintre material, textura si volum. Pentru fiecare piesa timpul petrecut in atelier este esential deoarece acolo ea se naste ca idee; se intrupeaza ca rochie si ajuge apoi sa atinga perfectiunea inainte sa devina personajul principal dintr-un photoshoot de exceptie si mai apoi, rochia in care o mireasa isi incepe cea mai frumoasa poveste de dragoste.

De ce sa alegi pentru nunta ta o rochie de designer?

Cand te mariti vrei ca fiecare detaliu sa fie cu adevarat special. Si cum altfel ai putea sa-ti indeplinesti o astfel de dorinta decat purtand o rochie unica, la fel ca tine? Cu o experienta de mai mult de 10 ani in domeniul croitoriei, personalul Natalia Vasiliev se asigura ca ai partea de cea mai buna experienta in alegerea rochiei visurilor tale, iar ea se muleaza perfect pe forma trupului tau.

Doar intr-un atelier profesional ai sansa de a discuta cu un expert despre rochia pe care ti-o doresti si sa explici cum vrei ca aceasta sa ti se potriveasca pentru a te satisface in totalitate. Fiecare femeie este diferita. Si asa ar trebui sa fie si rochia pe care ea o poarta la o ocazie atat de speciala.

Pentru Natalia, rochia de mireasa este ca un chevalet. Mai mult decat o piesa vestimentara, rochia este un obiect pe care ar trebui sa poti citi experientele, dar si idealurile femeii care o poarta si de aceea designer-ul transpune pe tesatura ei „vise de fericire sublima”, povesti de „iubire implinita” si momente de „buna intelegere in doi”, cu alte cuvinte, reteta secreta pentru o casnicie desavarsita.

De unde se pot cumpara rochiile de mireasa Natalia Vasiliev?

Creatoarea de moda cunoaste cat de important este pentru clientele sale sa-i vada creatiile in realitate, sa le atinga, sa le probeze si in final sa le aleaga pe cele cu care rezoneaza. De aceea, pe langa exceptionalul lookbook de pe website-ul oficial si fotografiile profesionale postate pe Facebook si Instagram, le-a pregatit si cateva locatii fizice, in diferite colturi ale tarii, unde consilieri talentati asteapta sa le indrume la tot pasul si sa le ajute sa-si scrie povestea personala:

  • BucurestiShowroom Natalia Vasiliev

Bd. Libertatii, nr. 10, bl. 114, Sector 5

Tel: 0786 668 168; E-mail: bucuresti@nataliavasiliev.ro

  • Craiova: Showroom Natalia Vasiliev

Str. Calea Bucuresti, nr. 16, bl. M9A, parter

Tel: 0251 411 345; E-mail: craiova@nataliavasiliev.ro

  • Cluj-Napoca: Showroom Natalia Vasiliev

Str. Heltai Gaspar, nr. 72A

Tel: 0726 787 688

  • Timisoara: Showroom Natalia Vasiliev

Bd. General Ion Dragalina, nr. 24

Tel: 0747 252 206

  • SibiuSalon rochii de mireasa Studio Blanc

General Magheru, nr. 39, et. 1

Tel: 0725 540 766

  • Galati: Magazin partener Top Events

Str. Sfantul Spiridon, nr. 2

Tel: 0742 840 537

Sursa foto: https://www.facebook.com/RochiiDeMireasaNataliaVasiliev/photos/a.182385978513252/2544764315608728/?type=3&theater

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here