marți, septembrie 22, 2020
More

  6 Perechi de mirese si domnisoare de onoare celebre

  In strainatate, obiceiul domnisoarelor de onoare la nunta este o traditie care se pastreaza cu sfintenie de generatii. Acolo, chiar si vedete de talie mondiala imbraca rochii de domnisoare de onoare, alese si facute pe comanda de prietenele lor mirese, indeplinindu-si cu multa ardoare misiunea ce le-a fost incredintata. De aceea, la un moment dat, chiar si Lady Gaga sau Meghan Markle au putut fi vazute pe retelele sociale in rochii pe care probabil nu si le-au ales singure. Iata cateva din cele mai faimoase perechi de mirese si domnisoare de onoare din randul vedetelor.

  Mirese si domnisoare de onoare celebre

  #1 Cassie Coane si gemenele Olsen

  Despre Cassie Coane, o veche prietena a gemenelor Olsen, nu se poate spune ca era celebra inainte de a le invita la nunta sa pe faimoasele surori. Dar datorita alegerii inspirate de a alege rochii inflorate pentru domnisoarele sale de onoare si pentru faptul ca piesele purtate le-au venit de minune celor mai celebre gemene din lumea modei, Cassie Coane nu mai este un nume strain pentru tabloidele americane.

  #2  Ana Beatriz Barros si Alessandra Ambrosio

  Alessandra Ambrosio si Ana Beatriz Barros au multe in comun. Pe langa faptul ca amandoua sunt niste femei superbe, atat Aessandra cat si Ana sunt cunoscute in lumea modei ca doua modele de top, ce au cucerit podiumurile celor mai vestite show-uri de moda. In plus, amandoua sunt brazilience si se arata in chip de inger la celebrul spectacol Victoria’s Secret. De aceea, probabil ca-ti este usor sa-ti imaginezi ca nunta Anei, din insula Mykonos, la care a participat si Alessandra ca domnisoara de onoare, nu a fost cu nimic mai prejos decat un fashion show cu adevarat memorabil.

  #3 Nicky Hilton si Paris Hilton

  O alta pereche de mirese si domnisoare de onoare celebre este cea formata din Nicky si Paris Hilton. Pe 10 iulie 2015 Paris a participat la nunta surorii sale mai mici intr-o superba rochie bleu, de voal, care a pus pe jar presa americana.

  #4 Taylor Kinney si Lady Gaga

  Lady Gaga a purtat probabil cea mai cuminte rochie din viata ei la nunta prietenei sale Taylor Kinney. Fara discutie, celebra cantareata a aratat absolut superb in mov lavanda. Dar spre deosebire de alte dati cand ne impresiona prin excentricitate, de data aceasta vedeta a iesit in evidenta prin simplitate.

  #5 Melinda Relya si Sarah Jessica Perker

  Melinda Relya este producatoarea celebrului seria Sex and the City, pelicula care a inspirat garderoba multor femei de pe glob. Ea s-a casatorit in anul 2014, pe data de 16 august si de la nunta ei nu a lipsi SJP intr-o rochie tot mov, cea mai comuna culoare pentru rochiile domnisoarelor de onoare americane.

  #6 Poppy Delevingne si Cara Delevigne

  Cara Delevigne a participat imbracata in alb, ca domnisoara de onoare, la nunta nu mai putin celebrei surori ale sale, Poppy Delevigne. Traditia spune ca domnisoarele de onoare nu trebuie sa poarte niciodata alb pentru a nu atrage mai multe priviri decat mireasa. Dar in cazul celor doua surori nu a fost deloc vorba de competitie.

  Citeste si:

  Mai vrei sa fii sotia mea? Cererea in casatorie dupa mutarea impreuna

  Privind in urma, multe persoane sustin ca expresia: "Vrei sa fii sotia mea?" a fost punctul de cotitura al relatiei. Daca pana...

  Bunele maniere si protocolul cununiei civile

  Cununia civila pare ca ocupa un loc secund in peisajul ritualurilor de nunta, insa importanta si semnificatia acesteia nu trebuie trecute cu...

  „Secretul lui Polichinelle” si legatura acestei expresii cu fericirea in dragoste

  Secretul lui Polichinelle este o expresie des folosita si in limba romana. Numele de Polichinelle provine din limba franceza si se pronunta Polisinel....

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here