marți, noiembrie 28, 2023
More

  Cele mai cunoscute 3 trupe de lautari Buzau

  O nunta fara lautari este ca o aniversare fara tort, o festivitate de absolvire fara capa sau o cina romantica fara lumanari. Lautarii sunt sufletul unei astfel de petreceri si fara ei distractia invitatilor nu poate atinge cote maxime. De aceea, orice viitori insuratei trebuie sa ia in considerare si angajarea unor lautari cu experienta daca isi doresc sa aiba parte de o nunta ca in povesti. Iar ca totul sa mearga ca pe roate si sa nu ramana cu o gaura in buget dupa aceasta investitie, amatorii unor astfel de servicii ar fi bine sa-si indrepte atentia catre lautari din orasul in care va avea loc evenimentul. Pentru Buzau de exemplu, vom prezenta mai departe in acest articol trei formatii de lautari Buzau care stiu cum sa incinga atmosfera si sa faca cheful la petreceri.

  3 Formatii lautari Buzau pe care merita sa le iei in considerare

  Trupa Magic

  Trupa Magiceste o formatie de nunta din Buzau care canta slagare vechi, muzica machedoneana, muzica usoara si bineinteles, muzica lautareasca. Aceasta formatie este compusa din solistul de folclor, vals si tango Marius Chivu si solista de muzica usoara Denisa Nita, cantaretul la clape Dumitru Codrut, violonistul Cristi Sandu si muzicianul Romica Ilie la acordeon carora li se alatura de fiecare data si un DJ profesionist din Buzau. Impreuna, acesti talentati muzicieni ofera clientilor lor spectaculoase programe de virtuozitate, atat romanesti cat si internationale, cat si recitaluri in stil cafe concert. De asemenea, pentru ca totul sa fie perfect, pe langa serviciile enumerate, Trupa Magic pune la dispozitia clientilor sai si o infrastructura moderna, formata din instrumente de sonorizare profesionala, pupitru DJ, un laptop Macbook pro, lumini si efecte speciale. Programele se realizeaza in functie de preferintele clientilor, dar si de cererile spontane ale invitatilor la eveniment.

  Trupa Fantastic din Mizil

  Trupa Fantastic din Mizileste o trupa Ploiesti care presteaza servicii atat in orasul de bastina, cat si in Bucuresti sau Buzau. Din repertoriul acestei truoe fac parte meodii de muzica usoara romaneasca si internationala, muzica de petrecere sau muzica populara. De asemenea, pentru ca toate piesele cantate sa sune cat mai profesional, aceasta trupa aduce cu sine instrumente de ultima generatie si echipamente care fac posibila o sonorizare excelenta in timpul petrecerii, indiferent de locul ei de desfasurare. Trupa Fantastic din Mizil are o experienta de peste 25 de ani in domeniul muzicii lautaresti si pe langa serviciile descrise deja, mai poate organiza programe cu dansatori profesionisti sau pune la dispozitia publicului efecte speciale precum fum cu gheata carbonica sau o cabina foto.

  Trupa Artizan

  Trupa Artizan promite in Buzau o distractie fara egal si servicii de sonorizare de inalta calitate, in schimbul unor preturi foarte avantajoase. Din repertoriul acestei trupe fac parte melodii care aduc un plus de personalitate fiecarei petreceri. Astfel, Trupa Artizan canta pentru clientii sai piese celebre din anii care fascinat mai multe generatii de-a randul, melodii din folclorul romanesc din Moldova, Ardeal, Banat sau Muntenia sau muzica de petrecere. Cu alte cuvinte, cate ceva pe gustul fiecarui invitat.

  Citeste si:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  spot_img