miercuri, octombrie 28, 2020
More

  Evenimentul de lansare a brand-ului de genți ALLUXURI

  Garden party marca We Do Wow Events

  Într-o atmosferă de poveste, cu decoruri tomnatice și un cadru intim, în data de 9 octombrie 2020, într-o elegantă grădină bucureșteană, a avut loc evenimentul de lansare a brand-ului de genți ALLUXURI, un nou brand de genți de lux fabricate din piele naturală, în Florența, Italia.

  Caracteristici definitorii ale brandului de genți ALLUXURI

  Conceptul ALLUXURI se bazează pe nevoia de afirmare și recunoaștere a femeii moderne într-o lume aflată în continuă schimbare. Din colecția de genți ALLUXURI fac parte atât modele de genți care respectă trendurile actuale, identificate la cele mai importante târguri de modă din Europa, desfășurate în țări precum Franța și Germania, dar și piese cu un design atemporal, care se transformă în timp în comori ale familiei, de care se pot bucura mai multe generații de femei.

  Calitatea, originalitatea și diversitatea sunt trei din cele mai importante caracteristici care definesc brandul ALLUXURI. Fabricate în totalitate din piele 100% naturală și cu un aspect remarcabil, gențile ALLUXURI sunt disponibile în mai multe variante, ce reușesc să satisfacă așteptările chiar și celor mai pretențioase fashioniste.

  Un garden party de excepție și invitați celebri

  Se poate spune despre lansarea brandului ALLUXURI că a fost un garden party tomnatic prin desăvârșire. Agenția We Do WOW Events în colaborare cu Băiatul cu Flori au organizat un eveniment outdoor cu preparate culinare de sezon, frunze și flori de toamnă ca decor și bineînțeles, invitați cu greutate în lumea divertismentului online și offline românesc.

  Câteva personalități care au spus prezent la evenimentul de lansare a brandului ALLUXURI au fost: Gina Chirilă, Bogdan Vlădău, Sensy și Cornelia Rednic din partea cărora gențile și conceptul ALLUXURI au primit un feedback pozitiv și cuvinte de laudă.

  Startul petrecerii s-a dat de la ora 18:30, iar distracția a continuat și după lăsarea serii, atmosfera fiind întreținută de o muzică ambientală în ton cu nostalgia anotimpul, lumini calde, dar și un discurs înflăcărat din partea fondatorilor brandului și a organizatorilor evenimentului.

  De unde pot fi cumpărate gențile ALLUXURI?

  Site-ul oficial ALLUXURI este activ, a înregistrat deja primele comenzi și arată la fel de bine ca produsele pe care le comercializează. Din dorința de a simplifica pe cât posibil procesul de selecție și achiziție a genții preferate, fondatorii brandului s-au concentrat pe dezvoltarea unui site simplu de navigat, unde fiecare model de geantă este bine pus în valoare fotografii profesionale, imortalizate într-un cadru natural, în care îți este ușor să-ți imaginezi purtate gențile ALLUXURI.

  Gențile ALLUXURI sunt mai mult decât simple accesorii menite să simplifice pentru femei transportul necesităților dintr-un loc în altul. Ele sunt o dovadă palpabila a statutului pe care femeile de succes îl au în societate, adăugând imaginii lor un plus de eleganță, rafinament și personalitate.

  Parteneri: Gala Catering, Sweet Land, We Do Wow Events

  Credit foto: CristalStudio

  Citeste si:

  Coreea de Sud traditii nunta si obiceiuri

  Coreea de Sud si cultura ei sunt un subiect la moda in ultimii ani, atat pe continentul asiatic, cat si in Europa...

  Bunele maniere si protocolul cununiei civile

  Cununia civila pare ca ocupa un loc secund in peisajul ritualurilor de nunta, insa importanta si semnificatia acesteia nu trebuie trecute cu...

  „Secretul lui Polichinelle” si legatura acestei expresii cu fericirea in dragoste

  Secretul lui Polichinelle este o expresie des folosita si in limba romana. Numele de Polichinelle provine din limba franceza si se pronunta Polisinel....

  Wedding Fashion Philosophy by Revista Nunta – evenimentul care dă tonul nunților din 2020!

  Joi, 21 noiembrie, la Flavours in the Garden va avea loc Wedding Fashion Philosophy, evenimentul Revistei Nunta care stabilește trendurile sezonului 2020...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here