miercuri, ianuarie 13, 2021
More

  Cele mai bune scoli unde sa inveti dansul mirilor Cluj?

  Pandemia de COVID-19 ne-a dat peste cap planurile anul acesta. Dar asta nu inseamna ca nu vor veni vremuri mai bune si la un moment dat petrecerile de nunta vor deveni din nou un tip de eveniment foarte popular. De aceea, daca esti din Cluj si vrei sa te casatoresti in viitorul apropiat, ti-am pregatit o lista intreaga cu cele mai bune scoli unde sa inveti dansul mirilor ca un profesionist sau alte tipuri de dans care te intereseaza.

  Dansul mirilor Cluj: cele mai bune scoli de dans pentru a te pregati de nunta

  Arie Dance Company 

  Arie Dance Company este o scoala de dans din Cluj Napoca fondata in anul 2012 de 10 entuziasti ai dansului. Pentru echipa de instructori ai acestei scoli, dansul este o arta care ii motiveaza si ii inspira, dar mai mult decat orice ii aduce mai aproape de alti oameni. Clientii scolii Arie Dance Company frecventeaza cursurile de dans din aceasta unitate nu doar pentru a-si perfectiona propriile miscari de dans, ci si pentru atmosfera unica de care se pot bucura doar aici.

  Attitude Dance Studio

  Condusa de doi instructori cu experienta vasta in tehnica miscarilor de dans, Attitude Dance Studio este una din cele mai populare scoli din Cluj unde pasionatii de muzica si dans isi dau intalnire. De la infiintare, din anul 2008 si pana in prezent, in cadrul scolii Attitude Dance Studio s-a studiat in ritm de dans pentru o perioada de peste 15.000 de ore, iar numarul studentilor a depasit deja 3000 de persoane. In afara de dansul mirilor Cluj, la cursurile Attitude Dance Studio mai pot lua parte si adulti care vor sa se relaxeze prin hobby-ul lor, dansul, dar si copii sau adolescenti care pe viitor doresc sa-si cladeasca o cariera pornind de la pasiunea lor.

  Chic Dance Studio

  Fie ca este vorba de cursuri de vals vienez, salsa, quickstep, jive, tango, cha cha, samba, slow foxtrot sau dansul mirilor Cluj, la Chic Dance Studio inveti dansul care te pasioneaza in cel mai elegant mod cu putinta. Mai mult, cu o experienta de peste 18 ani in spate, antrenorii acestei scoli de dans s-au adaptat situatiei curente si pentru a raspunde nevoilor celor care ard de dragostea lor pentru dans, dar restrictiile ii opresc sa-si dezvolte pasiunea. Astfel, ei au pregatit o serie de lectii online clare, distractive si usor accesibile.

  Salsa Caliente

  Salsa Caliente este prima scoala de salsa din Cluj, dar si un club de dans renumit pentru atmosfera sa exceptionala. Fie ca vrei sa inveti un dans aparte, sau doar sa te bucuri de relaxare, socializare, distractie si miscare, Salsa Caliente este o locatie pe care trebuie s-o iei in considerare.

  T Dance

  Cand vine vorba de dans, varsta chiar este doar un simplu numar! De aceea, studentii clubului T Dance din Cluj fac parte din mai multe generatii, avand oricat intre 4 si 64 de ani. Prin cursurile interactive pe care le ofera, scoala T Dance doreste sa creeze o atmosfera prielnica dansului, unde orice participant sa poata descoperi stilul care i se potriveste.

  Citeste si:

  Cei mai buni fotografi nunta din Romania

  Daca ai ajuns pe acasta pagina inseamna ca esti una din acele persoane care nu se multumeste cu putin cand vine vorba...

  Bunele maniere si protocolul cununiei civile

  Cununia civila pare ca ocupa un loc secund in peisajul ritualurilor de nunta, insa importanta si semnificatia acesteia nu trebuie trecute cu...

  „Secretul lui Polichinelle” si legatura acestei expresii cu fericirea in dragoste

  Secretul lui Polichinelle este o expresie des folosita si in limba romana. Numele de Polichinelle provine din limba franceza si se pronunta Polisinel....

  Catalin Maruta – „Este in ADN-ul meu sa citesc publicul si sa comunic cu el”

  Catalin Maruta tocmai a primit Premiul de Excelenta pentru intreaga sa cariera in televiziune, la Gala Premiilor Radar de Media 2019. Din...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here