luni, iulie 15, 2024
More

  Beneficiile de a lucra cu un designer floral pentru nunta ta

  Când vine vorba de planificarea nunții tale, este important să prioritizezi elementele care o vor face exact așa cu ți-o dorești, adică fabuloasă. Unele dintre elemente ce își pun amprenta hotărâtor asupra modului cum v-a ieși nunta este reprezentat de buchetele pentru mireasă și nașa, ale domnișoarelor de onoare și aranjamentele florale, iar colaborarea cu un florist profesionist poate avea un impact hotărâtor asupra aspectului și rezultatului final al nunții tale. Designerii floriști au expertiza, experiența și resursele necesare pentru a da naștere unor aranjamente florale cu adevărat unice.

  Un florist este un expert în arta aranjamentelor florale de nuntă, are cunoștințe vaste despre flori, tehnica combinării culorilor și formelor dar și instrumentele necesare pentru a crea aranjamente care să atragă atenția. Floriștii au acces la tipuri de flori ce sunt catalogate drept rare, ce nu sunt accesibile publicului larg și în egală măsură sunt capabili să obțină maximul dintr-un buget dat.

  Aceștia selectează în general doar flori de calitate superioară, cu o durată de viață mai lungă, care vor rămâne proaspete multe zile la rând,  pot oferi sfaturi de specialitate cu privire la îngrijirea florilor pentru a ajuta la menținerea lor proaspete și parfumate.

  Serviciile pe care le oferă pot include de la conceptul și tematica nunții, designul și crearea buchetelor de nuntă și aranjamentelor florale pentru mese, până la propunerea și furnizarea de decoruri complexe de nuntă.

  Lucrând cu o florărie specializată în evenimente, ai posibilitatea de a obține servicii personalizate care să se plieze pe viziunea și bugetul tău. Aceștia înțeleg importanța unei palete de culori și cum să aleagă florile potrivite pentru a complimenta o nuntă de vis,  pot sugera diferite tipuri de recipiente, vaze sau elemente ce țin de decor și tematică.

  Unul dintre cele mai importante beneficii de a lucra cu o firmă ce se ocupă de aranjamente florale pentru nuntă este faptul că derogând toată activitatea către ei, într-un final faci economie atât de timp cât și de bani. Florăriile achiziționează stocuri mari de flori, colaborează cu aceeași furnizori de ani zile, obținând întotdeauna prețuri mai bune decât ai putea obține pe cont propriu, în plus au capacitatea de a duce o idee de la concept la finalizare rapid și eficient.

  În plus, firmele ce se ocupă de aranjamentele florale pentru evenimente, au o rețea de parteneri, cum ar fi firme de catering, cofetării, furnizori de decoruri sau fotografi. Te pot pune în contact cu acești furnizori care te pot ajuta să ai o planificare mai ușoară a nunții.

  Faptul că apelezi la o firmă specializată, iți oferă o mulțime de beneficii, în plus, aceștia au o mulțime de trucuri în mânecă pentru a face ca aranjamentele florale să pară mai mari și mai luxoase decât sunt în realitate, într-un final cel mai important este că vei obține cel mai bun raport calitate-preț!

  Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu și o echipă dedicată ce te poate asista în toate etapele planificării nunții tale, Bloomeria este prima opțiune pentru buchete de mireasă și nașă și aranjamente florale de nuntă în București.

  De la buchetele de mireasă la cele pentru domnișoarele de onoare, Bloomeria iți oferă o gamă de aranjamente florale rafinate ce transformă o nunta obișnuita într-una deosebită. Echipei florariei iți pot oferi sfaturi în tot ceea ce privește planificarea și executarea evenimentului.

  Contacteaza echipa florăriei Bloomeria, pentru orice întrebări legate de viitoarea ta nuntă.

  Citeste si:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  spot_img