Traser Gold este unul din primele nume de branduri care ne trec prin minte cand vine vorba de verighete. Cu un portofoliu de produse foarte bogat, aici isi gasesc verighetele perfecte chiar si cei mai pretentiosi miri. De la modele clasice, al caror desing atemporal le ajuta sa se transforme in final in mici comori de familie, daruite apoi din generatie in generatie, si pana la modele inovatoare, cu nenumarate diamante incrustate sau ornamente care ies in relief, la Traser Gold exista cate o pereche de verighete ideale pentru fiecare cuplu in parte. Iata cinci din cele mai populare exemple si carui tip de persoane se potrivesc:

5 Modele de verighete Traser Gold si cui se potrivesc ele

#1 Verighete simple, monocolore

Acesta sunt verighetele clasice despre care vorbeam in randurile de mai sus. Elegante, discrete si foarte versatile, ele pot fi privite ca o investitie deoarece designul lor nu se demodeaza niciodata. Fie ca sunt din aur galben, alb sau roz, verighetele clasice se potrivesc cuplurilor pentru care inelul este mai mult un simbol decat o bijuterie.

#2 Verighete cu diamante

Verighetele incrustrate cu dimante sunt un tip de verighete foarte special deoarece inelul lui este mult diferit de al ei, exprimand parca si rolul pe care fiecare din cei doi indragostiti il are in familie. In timp ce inelul lui este o bijuterie robusta ce emite forta si incredere, al ei straluceste delicat sugerand o eleganta aparte si un caracter rafinat.

#3 Verighete cu motive botanice

Frunzele, florile si alte modele inspirate din natura se gasesc din plin la Traser Gold. Par bijuterii cazute din cer, de pe degetele zeilor, dar sunt de fapt verighete lucrate cu mult har si maiestrie de maini dibace, pe acest pamant si de aceea isi gasesc locul tot aici, in familiile iubitorilor de frumos.

#4 Verighete cu motive geometrice

Cuplurile care au ochi pentru detalii, dar iubesc totusi minimalismul, aleg de la Traser Gold verighete cu modele geometrice. Cu un mozaic de cercuri, spirale, semne ale infinitului si multe alte figuri, aceste verighete au un aspect luxos si nu trec niciodata neobservate.

#5 Verighete „impletite”

Un alt tip de verighete statement de la Traser Gold sunt verighetele „impletite”. Disponibile intr-o mare varietate de modele si culori, aceste verighete se potrivesc persoanelor cu un simt artistic foarte dezvoltat si gusturi rafinate.

Cum alegeti verighetele Traser Gold pe care le veti iubi toata viata?

Este simplu sa te indragostesti de la prima vedere de verighetele Traser Gold. De aceea, urmatorul scurt ghid de selectie a verighetelor se bazeaza mai mult pe informatii de ordin practic si mai putin pe indicatii legate de partea estetica. Studiati-l si tineti cont de sfaturile mentionate, pentru ca odata facuta, alegerea sa va incante toata viata:

  • alegeti verighete cu care va simtiti confortabil daca le purtati zi de zi;
  • luati in considerare mai multe variante inainte de a va opri la una singura;
  • ganditi pe termen lung si incercati sa va imaginati purtand aceleasi inele peste 10, 20 sau chiar 50 de ani;
  • nu sacrificati calitatea in favoarea pretului;
  • ganditi-va cum arata verighetele voastre separat, dar si impreuna;
  • tineti mereu cont de gusturile celuilalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.