Domeniul Lupas s-a transformat intr-un nume sonor in randul locatiilor de nunta. Deoarece nuntile in aer liber si petrecerile tematice au devenit trenduri in voga in ultimii ani, tot mai multi miri si mirese aleg sa-si petreaca aici cea mai frumoasa zi din viata lor. Spectaculosul conac, denumit Castelul Kintzig, construit in stil secession si infrumusetat cu elemente din arta traditionala maghiara, se afla la kilometrul 18 pe drumul national Arad – Oradea.

Impozanta constructie a fost ridicata in anul 1903. Proprietarul ei a fost un baron austriac ce si-a dorit sa-i ofere logodnicei sale un cadou de nunta nemaipomenit. Din punct de vedere arhitectural, Castelul Kingtzig se remarca prin placile de diferite culori aplicate pe ziduri, o scara superba din marmura si cu balustrade elaborat lucrate, precum si coloane ornamentale in fata intrarii principale.

Curtea castelului Domeniul Lupas

Cand pasesti pe proprietatea castelului, unul din primele lucruri care iti atrage atentia, pe langa opulenta cladirii, este multimea de specii rare de arbori si plante. Castelul are si el istorie. Dar stejarii vechi de peste 300 de ani au si mai multe de povestit decat zidurile de un alb imaculat.

Cand vezi poneii, caprioarele, paunii, fazanii, lebedele si cate si mai cate animale de toate felurile, poti sa juri ca ai ajuns intr-o padure fermecata. Dar nu visezi, ci doar te afli intr-un loc de basm unde ai putea si tu sa-ti organizezi nunta.

Pe domeniul castelului, atat in fata cat si in imprejurimi, exista nenumarate zone potrivite pentru organizarea unei nunti. Ai loc suficient sa oranduiesti banchete imparatesti, iar la infrumusetarea atmosferei contribuie noaptea stele si luna.

Salile castelului Domeniul Lupas

Organizarea unei nunti la castel, afara, in aer liber este o idee originala. Dar daca preferi totusi confortul si atmosfera spatiilor inchise, la Domeniul Lupas ai si astfel de posibilitati. In interiorul castelului ai de ales dintre patru sali de ceremonii, fiecare cu un decor personalizat dupa cum urmeaza:

  • Sala Prima: o sala moderna, cu o capacitate de 350 – 380 de locuri;
  • Sala Tower: o sala cu un ambient deosebit si o capacitate de 300 – 500 de locuri;
  • Sala Cristal: o sala foarte spatioasa si luminoasa cu o capacitate de 600 – 700 de locuri;
  • Salonul Kintzig: o sala intima cu un decor din vremuri de mult apuse si o capacitate 140 – 180 de locuri.

Facilitati

La Domeniul Lupas orice dorinta devine realitate. Tu trebuie doar sa-ti imaginezi nunta ideala si indiferent daca este vorba de o caleasca princiara, o masina de epoca, un avion privat sau cazare la hotelul Domeniului pentru toti invitatii totul se poate aranja.

Pentru ceremonii, in poienita castelului exista si o frumoasa bisericuta pitoreasca in care se pot casatori religios cupluri de diferite confesiuni. Bisericuta pare desprinsa dintr-un sat medieval in care timpul a inghetat pentru totdeauna, iar pentru cei care doresc sa se casatoreasca aici, se transforma intr-o introducere cum nu se poate mai potrivita in basmul lor personal.

Domeniul Lupas este un loc unic in Vestul Romaniei din multe puncte de vedere. Aici reveria se impleteste cu realitatea, iar miri de pretutindeni traiesc cele mai frumoase povesti.

Sursa foto: https://www.facebook.com/NuntaLaCastel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here