Domeniul Orlandea din Sibiel, un loc de vis pentru o nunta ca in povesti

0
110

Domeniul Orlandea din Sibiel cunoscut si sub denumirea de Domeniile Orlandea pare un taram desprins din basme, situat intr-o zona exceptionala, in apropierea orasului Sibiu. Suprafata totala a acestui domeniu este de 2.5 ha si cuprinde o gradina cu livada, un lac, o piscina si un loc de joaca special amenajat pentru cei mici.

La Domeniul Orlandea spatiul de cazare este impartit in doua vile:

  • Vila Ioana – cu apartamente spatioase, perfecte pentru vacantele in familie;
  • Vila Catalina – ce poate fi inchiriata in intregime de un singur turist sau un grup de turisti care vor sa se simta bine la munte, intre prieteni.

Toate bucatariile din interiorul acestor vile sunt echipate complet, astfel incat si in vacanta sa te poti bucura de tot confortul pe care il aveai acasa. De asemenea, dormitoarele sunt spatioase si bine aerisite, cu balcoane ce ofera o splendida priveliste spre lac.

Cum se desfasoara o nunta la Domeniul Orlandea?

La Domeniul Orlandea se pot organiza orice fel de evenimente, inclusiv petreceri de nunta, iar clientii sunt cei care au ultimul cuvant legat de locul de desfasurare. Aici, in apropierea apei, langa lac si piscina sau in orice alt spatiu al domeniului te poti bucura de o petrecere asa cum ai visat dintotdeauna.

Grupurile restranse, de maxim 30 de persoane, sunt asteptate pentru a fi rasfatate cu bunatati alese in Camara din Lunca. Petrecaretii stransi in numar mai mare, in grup de maxim 180 de persoane pot sa se distreze in Pavilionul Grădină. Iar in final, pentru petrecerile boieresti, cu pana la 400 de invitati, exista Queen Events, un pavilion splendid, cu o atmosfera aparte.

De ce sa te casatoresti la Domeniile Orlandea?

Anul acesta s-au organizat mai multe nunti in aer liber decat in orice alt an de pana acum. Deoarece petrecerile in interior nu au mai fost o optiune viabila, toti cei care au dorit sa se casatoreasca au facut-o in spatii deschise, in apropierea lacurilor, padurilor si chiar in locatii rurale, unde s-au putut distra in voie, in mijlocul naturii.

Probabil situatia petrecerilor nu se va schimba cu mult nici anul viitor si de aceea, daca impreuna cu partenerul sau partenera ta va hotarati sa va casatoriti anul viitor, Domeniul Orlandea este o optiune cum nu se poate mai buna.

Domeniul Orlandea se afla foarte aproape de biserica din Sibiel, un monument spectaculos, ridicat in secolul al XVIII-lea, care dainuie si astazi ca marturie a unor vremuri demult apuse, unde indragostitii isi pot uni destinele intr-o ceremonie de neuitat. De asemenea, distanta dintre Domeniul Orlandea si Sibiu, un oras emblema al tarii noastre, este de doar 20 de kilometri, motiv pentru care, atunci cand va saturati de dansuri si ospete puteti organiza escapade pana in  fabuloasa cetate medievala.

Nu in ultimul rand, unul din cele mai importante motive sa alegi Domeniul Orlandea ca loc de petrecere pentru nunta ta este locatia propriu-zisa. Dotata cu tot ce ai nevoie pentru o petrecere ca la carte, dar si spatii de evenimente cu suprafete generoase si decoruri splendide, locatia Domeniul Orlandea este un loc perfect pentru orice tip de petreceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here