Revista Nunta
Spectacol

Video: Revista Nunta si Mariage Fest – o prietenie ca un mariaj

image Postat la: 07.01.2016 - 01:18
image Revista Nunta
Video: Revista Nunta si Mariage Fest – o prietenie ca un mariaj

Revista Nunta by Carmen Ionita a fost prezenta la targul de nunti Mariage Fest desfasurat in noiembrie la Palatul Parlamentului pentru a va aduce informatii esentiale pentru buna organizare a evenimentului mult visat. Mai mult de atat, pentru a fi mai aproape de mirii si miresele noastre, acestia au primit in cadrul targului editiile tiparite ale Revistei Nunta by Carmen Ionita si am avut astfel ocazia sa ne cunoastem fata in fata. Ajunsa in aceasta toamna la cea de-a treia editie, publicatia este un veritabil ghid de navigatie pentru cei care urmeaza sa isi uneasca destinele. Dincolo de sfaturile oferite de expertii Nunta, intre paginile revistei se afla povestile adevarate de dragoste ale mirilor care si-au vazut nunta de basm transformata in realitate sub indrumarea echipei Events by Carmen Ionita.

Pe tot parcursul celor trei zile, echipa redactionala a fost prezenta la stand pentru a transmite cititoarelor noastre detalii despre ofertele si reducerile expozantilor.  In plus, echipa Events by Carmen Ionita a stat la dispozitia mirilor pentru a le raspunde tuturor intrebarilor, curiozitatilor si nelamuririlor in ceea ce priveste organizarea nuntii.

Mariage Fest-Revista NUNTA .

Targul Mariage Fest este cel mai important targ de profil din tara si se desfasoara sub elegantele cupole ale Palatului Parlamentului. Prima zi a evenimentului a dat startul reducerilor inedite la rochiile de mireasa. 18 dintre aceste tinute speciale au putut fi achizitionate de viitoarele mirese la pretul simbolic de 18 lei tocmai pentru ca Mariage Fest a ajuns la cea de-a XVIII-a editie. Incepand cu ora 10.00, mii de mirese s-au asezat la coada pentru a beneficia de Black Friday dedicat exclusiv lor. Acestea au avut ocazia sa probeze si sa cumpere creatiile nuptiale cu reduceri de pana la 95%.

Punctele principale ale targului Mariage Fest au fost locatiile de nunta care i-au atras pe insuratei cu oferte promotionale si cu reduceri substantiale pentru serviciile oferite. In sectiunea dedicata special evenimentului, Revista Nunta by Carmen Ionita v-a prezentat cateva dintre toate aceste locatii spectaculoase, potrivite tuturor gusturilor si pe masura oricarui buget. La fel de intesate de vizitatori au fost si standurile cu rochii de mireasa.

Pretioasele tinute din dantela, voal si matase au atras atentia viitoarelor doamne nu doar datoria croielilor sau aplicatiilor, ci si datorita ofertelor speciale disponibile exclusiv in cadrul Mariage Fest. Nici domnii nu au fost neglijati pentru ca standurile cu costumele elegante pentru miri au prezentat acestora ultimele tendinte in materie. De la clasicele stofe inchise la culoare pana la materiale inedite ca borcartul, acestia au avut la dispozitie o larga selectie de piese vestimentare.

Nici celelalte detalii care completeaza puzzle-ul unui astfel de eveniment nu au fost date deoparte. Revista Nunta by Carmen Ionita v-a prezentat inca din timpul targului ofertele maestrilor bijutieri, ale expertilor in sonorizare si lumini, priceperea fotografilor de nunta si, bineinteles, tentatiile dulci ale cofetariilor.

Mariage Fest editia de iarna isi va deschide portile intre 22 si 24 ianuarie 2016 la Palatul Parlamentului!

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste