Revista Nunta
Costum de mire

Trenduri 2016 pentru costumul de mire

image Postat la: 14.12.2015 - 23:15
image Revista Nunta
Trenduri 2016 pentru costumul de mire

In timp ce miresele isi fac ganduri chiar si cu un an inainte in ceea ce priveste rochia pe care o vor purta in ziua cea mare, domnii isi bat mai putin capul co costumu de mire. Insa si in cazul lor este absolut esentiala alegerea unei astfel de tinute cu cel putin cateva luni inainte de nunta pentru a putea fi modificata sau chiar croita dupa dorinta si dimensiunea mirelui. Pentru a fi siguri ca fac alegerea potrivita, domnii care se casatoresc in 2016 trebuie sa tina cont de doua mari repere: intai si intai, clasiucul este sigur si nu se demodeaza niciodata. In al doilea rand, mirii trebuie sa stie ca exista o maniera eleganta de a imbina liniile clasice cu trendurile anului 2016 in materie de costume de mire.

Ce costum de mire se poarta in 2016?

Costumul de mire trebuie sa iasa din multime, sa se diferentieze de toate celelalte desi mireasa va fi in centrul atentiei. Chiar si asa, pentru ca este un eveniment unic in viata mirelui, tinuta acestuia trebuie sa fie pe masura. Trebuie subliniata importanta faptului ca mirele si mireasa vor fi fotografiati poate de mii de ori in ziua nuntii iar tinutele alese vor avea un mare impact asupra imaginilor care va vor ramane pentru tot restul vietii dupa marele eveniment.

costum-mire-int

Cea mai buna modaltate de a obtine cosumul ideal de mire este croirea acestuia intr-un atelier specializat, si nu scoaterea acestuia de pe un raft din mall. Atunci cand costumul este croit, va fi special conceput nu doar pentru dimensiunile purtatorului, ci si pentru conformatia acestuia. In plus, astfel, mirele va avea posibilitatea sa opteze pentru materiale mai pretioase, de mai buna calitate si mai usor de purtat decat cele alese din rafturi.

Materialul imprimat este una dintre cele mai elegante modalitati de a impleti noul, prin originalitatea materialului, cu traditia, datorita croielii clasice revenite in topuri in anul care urmeaza.

Un alt accent interesant este dat in acest and de accesoriile costumului de mire. Pe podiumurile marilor case de moda, de la Ralph Lauren la Dior, imaginea mirelui este completata de elemente ca veste si papioane negre sau uni, precum si de clasicele ceasuri de buzunar.

In ceea ce priveste croiala aceasta urmareste indeaproape linia trupului, in timp ce pantalonii ofera libertatea de miscare. Desi trendul slim revine in voga, este foarte important de stiut ca tinuta in care sacoul tine la umeri nu se incadreaza in acest trend si este pur si simplu nepotrivita cu masurile purtatoruluiJ

Care sunt cele mai  potrivite culori pentru costumul de mire?

Acest lucru depinde foarte tare de tema nuntii, precum si de locul in care se desfasoara aceasta in cazul unei ceremonii formale si a unei petreceri care se desfasoara intr-un ballroom, atunci costumul de mire trebuie sa fe negru, gri inchis sau chiar albastru inchis. Pe de cealalta parte, daca intreaga petrecere necesita mai putine restrictii vestimentare si se desfasoara intr-o locatie mai putin formala, atunci cu siguranta culorile anului 2016 pentru costumul de mire sunt nuantele de albastru precum si rosul foarte inchis, apropiat ca tonalitate mai degraba de negru decat de rosu.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste