Revista Nunta
Viata de familie

Trend 2019 in amenajarea locuintei

image Postat la: 04.06.2019 - 06:39
image Revista Nunta
Trend 2019 in amenajarea locuintei

Viata de familie presupune pe langa multe altele si stabilirea unor prioritati. Una dintre ele este achizitionarea unei locuinte care trebuie amenajata. Daca vrei sa stii care sunt cele mai noi si interesante ambiente interioare, Delta Studio a stabilit deja tendintele anului 2019.
Liderul national in solutii pentru amenajari de interior, Delta Studio, impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania, a prezentat publicului branduri exclusiviste, arta contemporana si vedete ale momentului, intr-un eveniment dedicat publicului aflat in cautarea unor solutii de amenajari interioare.

In functie de personalitatea tinerilor casatoriti, casa fiecarei familii va avea propria poveste, iar daca vrei ca povestea casei tale sa fie una spectaculoasa, care sa impresioneze, vei alege pentru amenajarea interioara cele mai exclusiviste produse. Pentru baie, de exemplu, poti opta pentru Coverlam, producatorul spaniol de placi ceramice si la Agape ori Devon & Devon pentru obiectele sanitare.

Piesa de rezistenta intr-o baie in tendinte este cada Vieques, proiectata de Patricia Urquiola intr-un stil hibrid industrial, foarte sofisticat. Formele, texturile si cromatica reflecta fidel noua moda in design. De asemenea, placile ceramice care ajung la o lungime de 3,6 metri si redau nobletea pietrei naturale sau intensitatea otelului patinat arata senzational intr-o locuinta.
Ca sa-ti faci o idee si sa vezi cu ochii tai tendintele 2019 in amenajari interioare, poti sa vizitezi show-room-ul Delta Studio, aflat pe strada Progresului, nr.1-3 din Bucuresti.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste