Revista Nunta
Cuplu

Top 5 zodii de soti perfecti

image Postat la: 08.10.2015 - 02:10
image Revista Nunta
Top 5 zodii de soti perfecti

Astrologia este unul dintre cele mai vechi si mai utilizate sisteme de divinatie din lume. Potrivit principiilor sale, fiecare om are caracterul influentat de ziua nasterii iar destinul sau, in buna parte, este scris in stele. Tot astrologia dicteaza care sunt cele mai compatibile cupluri de zodii, potrivit insusirilor acestora. Tocmai pe baza acestor insusiri, am intocmit astazi un top al zodiilor de barbati care pot fi soti ideali.

 

Barbatul Taur

Barbatul Taur este un amestec perfect echilibrat intre romantism si realism. Desi este un cavaler care are ochi doar pentru doamna sa si care ofera flori, ii saruta mana sau ii deschide usa, in acelasi timp va admira o femeie independenta, care stie sa aiba grija de ea. La randul sau, este un om independent si nu se va indragosti cu adevarat decat de partenera care poate respecta aceasta latura a personalitatii sale. Altfel, barbatul in Taur este un om de o tandrete aparte, poate nu chiar original, insa cu un suflet cald si iubitor.

zodii-soti

Barbatul Gemeni

Barbatul in Gemeni, ca s-o spunem pe de-a dreptul, a fost mare crai la viata lui, cel putin pana cand si-a intalnit sufletul pereche. Din acel moment, nu a mai avut ochi pentru nicio alta femeie. Este un barbat cu o imaginatie bogata alaturi de care nu vei avea ocazia sa te plictisesti. Este o persoana originala, chiar usor rebela, insa in ciuda acestui lucru, va fi foarte fericit ca barbat insurat, cu conditia ca partenera lui sa nu incerce sa ii infranga spiritul. Desi pare un om fara griji, poate usor nepasator, te poti baza oricand pe barbatul Gemeni.

 

Barbatul Fecioara

Ca iubit, nativul in Fecioara poate fi o persoana destul de dificila. Dupa ce se va casatori, el isi va revizui aceasta atitudine si isi va lua rolul de sot in serios. Barbatul Fecioara este genul de om pe care te poti baza oricand insa va admira din tot sufletul o femeie care se va descurca si fara ajutorul lui. Tocmai de aceea, una dintre trasaturile partenerei sale de viata este independenta. Altfel, barbatul Fecioara este un ajutor de nadejde in viata de cuplu, incepand de la cele mai mici sarcini domestice. E important de mentionat ca nativul in Fecioara nu se sperie usor, cu atat mai putin de munca.

 

Barbatul Balanta

Visator si foarte elegant, barbatul Balanta este sotul ideal pentru cele care il asteapta inca pe Fat Frumos. Nativul acestei zodii are un aer de eleganta desavarsita in jurul sau si un suflet de artist. Totusi, dincolo de acest aspect, in sufletul sau sta un cavaler neinfricat, gata sa o apere pe femeia iubita de orice neplacere lumeasca. Atunci cand iubeste cu adevarat, se va dedica trup si suflet relatiei. In plus, barbatul Balanta se numara printre cele mai loiale si mai fidele semne zodiacale.

 

Barbatul Capricorn

Nativul acestei zodii nu este usor de cucerit insa daca l-ai luat de sot, ai alaturi o comoara. Desigur, o comoara incapatanata, ambitioasa si uneori taciturna, dar in orice caz, barbatul Capricorn este un om demn de toata pretuirea. In spatele imaginii reci pe care o poarta in public sta un suflet darz, gata de compromisuri si sacrificii enorme pentru cei pe care ii iubeste. Un singur lucru nu va fi dispus sa sacrifice si asteapta de la partenera lui sa inteleaga aceste lucru: independenta. Atunci cand il sufoci sau incerci sa dai buzna in spatiul sau personal, Capricornul va inceta sa te mai stimeze sau sa aiba incredere in tine. Altfel, este un barbat familist, muncitor si cu picioarele bine infipte in realitate.

Foto interior si prima pagina Shutterstock.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste