Revista Nunta
Spectacol

Top 5 zodii de mirese perfectioniste

image Postat la: 12.11.2015 - 05:21
image Revista Nunta
Top 5 zodii de mirese perfectioniste

Cu siguranta fiecare mireasa isi doreste o zi a nuntii perfecta, motiv pentru care investeste in aceasta toate eforturile posibile, atat emotionale, fizice, cat si materiale. Toate micile detalii ale unei astfel de zile trebuie sa fie aliniate si puse la punct, astfel incat sa nu existe nicio surpriza neplacuta in timpul ceremoniei sau al petrecerii. Prin natura lor, exista cateva zodii de mirese  perfectioniste, care vor tine sub control fiecare piesa de puzzle din care este compusa marea zi.

Mireasa Berbec

In general, o femeie nascuta sub aceasta zodie este o persoana pasionala, care pune foarte mult suflet in tot ce face. Pana sa isi gaseasca sufletul pereche, casnicia nu era neaparat o optiune pentru ea, dar nici nu excludea complet aceasta varianta. In momentul in care si-a intalnit jumatatea, lumea ei s-a schimbat in bine. Tocmai pentru ca este atat de pasionala si de plina de viata, mireasa Berbec va depune foarte multe eforturi in organizarea nuntii perfecte. Desi nu simte nevoia sa tina chiar totul sub control, pentru ca se poate adapta foarte usor, nici nu va accepta jumatati de masura si compromisuri.

 mirese-pretentioase

Mireasa Leu

Daca ar fi sa caracterizam orice femei nascuta in zodia Leu cu un singur cuvant, atunci cu siguranta acesta ar fi mandria. O astfel de persoana este foarte sigura pe ea si pe puterile sale si are un orgoliu pe masura caracterului. In mod surprinzator, pe cat este de pasionala, pe atat este de calma si de stapana pe situatie, cel mai probabil tocmai datorita increderii despre care vorbeam mai sus. Ziua nuntii unei Leoaice va fi o experienta memorabila pentru care mireasa a depus cu siguranta foarte mult efort si mult, mult suflet, inainte de orice.

 

Mireasa Fecioara

Organizare, intelepciune si precautie. Asa ar putea fi descrisa o femeie nascuta in aceasta zodie. Prin urmare, pana la ziua cea mare, nunta ei va arata ca o lunga si nesfarsita lista cu lucruri pe care trebuie sa le faca si pe care le va bifa metodic, unul dupa altul. In ceea ce priveste partea financiara, mireasa este un as in arta negocierii si va sti cum sa obtina de la colaboratori tot ceea ce isi doreste, fara sa isi depaseasca bugetul. Atenta la nevoile celor din jur, la nunta unei Fecioare vor fi impacate toate gusturile.

 

Mireasa Scorpion

Mereu invaluita in mister, femeia Scorpion este o persoana admirata si care a frant destule inimi pana cand si-a gasit sufletul pereche. Complet indragostita de alesul ei, mireasa Scorpion se va vedea langa mirele ei pentru tot restul zilelor si nimic altceva nu ar putea sa o faca mai fericita. Desi pare o visatoare, ea are un acut simt al realitatii si va sti cum sa isi calculeze bugetul. Mai mult de atat, nunta unei mirese Scorpion va fi absolut spectaculoasa si, in acelasi timp, eleganta, pentru ca va fi o oglinda a personalitatii acestei zodii.

 

Mireasa Capricorn

O persoana nascuta sub aceasta zodie este definita de ambitie iar acest lucru va fi foarte evident atunci cand mireasa Capricorn isi pune la cale nunta. Va stapani foarte bine situatia si isi va lua masuri de precautie pentru orice eveniment neasteptat. Pentru ca este bine cunoscuta pentru natura sa autoritara, nu va permite nimanui sa treaca peste dorintele sale si ale mirelui. In general, nunta unei mirese Capricorn merge pe linii clasice si elegante, insa va fi un eveniment plin de veselie si voie buna pentru ca, pe cat este de serioasa atunci cand vine vorba de munca, pe atat de tare stie sa se distreze de cate ori are ocazia.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste