Revista Nunta
Cuplu

Top 5 idei originale pentru dansul mirilor

image Postat la: 11.01.2016 - 01:15
image Revista Nunta
Top 5 idei originale pentru dansul mirilor

Dansul mirilor, dincolo de faptul ca semnifica inceputul petrecerii de nunta, are si o alta simbolistica. Acesta reprezinta viata in doi a tinerilor casatoriti, precum si faptul ca, intr-o casnicie, asemenea unui dans reusit, trebuie sa contribuie amandoi. In plus, este prima oara cand cei doi au ocazia sa danseze impreuna ca sot si sotie. Indiferent de valenta pe care cuplul o da acestui moment, cu siguranta mirii depun eforturi considerabile pentru ca acesta sa iasa spectaculos si sa ii reprezinte. Tocmai de aceea, nu putini sunt cei care apeleaza la cursuri de dans cu profesori specializati in dansul mirilor. Cea mai populara optiune ramane valsul insa din ce in ce mai multi miri se indreapta ca melodii si stiluri inedite. Daca te afli in cautarea unei melodii sau a unui astfel de moment original, iata propunerile noastre.

 

Dansul mirilor Bollywood style

Stilul de dans Bollywood, asa cum ii arata si numele, s-a nascut din industria indiana de film. De zeci de ani, India este una dintre cele mai prolifice tari in acest domeniu. Denumirea vine de la contopirea cuvintelor Bombai (acum Mumbai) si Hollywood iar in 2011, numarul de filme indiene produs a fost de doua ori mai mare decat numarul productiilor cinematografice de la Hollywood. Putine sunt filmele indiene care atrag simpatia critcilor si specatorilor in alte zone decat cea originara, din cauza povestilor dezlanate si a jocului actoricesc slab de multe ori. Insa cu siguranta filmele de la Bollywood compenseaza prin culoare, lumina si, desigur muzica. De fapt, de multe ori, succesul unei astfel de productii depinde mai degraba de coregrafie si muzica decat prestatia actoriceasca in sine.  Prin urmare, poate reprezenta o buna sursa de inspiratie pentru dansul mirilor sau chiar pentru un dans al miresei cu domnisoarele de onoare.

  Dansul mirilor pe muzica populara Putini sunt mirii care aleg un prim dans pe muzica populara insa datorita ritmurilor saltarete, cu siguranta orice dans al mirilor se poate transforma intr-o coregrafie spectaculoasa, fie doar in doi, fie cu ajutorul cavalerilor si domnisoarelor de onoare. Unde mai pui ca prepetiile pentru dansul popular inainte de nunta vor fi una dintre cele mai bune optiuni pentru a va mentine in forma.   Dans surpriza Ce-i drept, aceasta varianta nu se incadreaza neaparat in dansul mirilor, ci mai degraba in surprizele pe care acestia si le fac unul altuia in timpul petrecerii de nunta. Cele mai multe dintre ele au teme haioase. Cu siguranta este o adevarata surpriza ca domnii imbracati la patru ace sa se ridice de pe scaune si sa danseze in sincron pe o melodie de-ale lui Beyonce. Mireasa va fi cel putin surprinsa iar invitatii vor avea parte un moment memorabil.   Kizomba Pentru mirii care vor un strop de senzualitate la nunta lor, atunci cu siguranta kizomba le va oferi ritmurile potrivite. Tocmai pentru ca ritmurile sale sunt lente, chiar erotice, kizomba e mai rar intalnita la nunti insa cu siguranta poate constitui un moment spectaculos pentru un cuplu original. Totusi, este recomandat ca mireasa cel putin sa renunte la rochia stil printesa pentru cateva momente, astfel incat miscarile sa fie vizibile. Prin urmare, va puteti schimba in haine comode inainte de dansul mirilor si cu siguranta veti trai un moment unic.   Dansul mirilor inspirat din filmele voastre preferate Harry Potter, Stapanul Inelelor si, desigur, Star Wars sunt doar cateva dintre filmele de succes care au doborat recorduri dupa recorduri de incasari si care au inspirat fani din lumea intreaga. Anul acesta a venit momentul nuntilor sa imprumute un strop din magia acestora. Si pentru ca cel mai nou episod din Star Wars inca face valuri in cinematografe, va puteti inspira din acesta pentru dansul mirilor. Puteti opta pentru oricare dintre melodiile impresionante de pe coloana sonora pentru un vals de neuitat sau puteti pune in scena un duel, asa cum au facut acesti miri.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste