Revista Nunta
Viata de familie

Top 3 cele mai cautate masini de familie

image Postat la: 12.07.2019 - 09:06
image Revista Nunta
Top 3 cele mai cautate masini de familie

Odata intemeiata familia si facuta nunta, urmeaza planurile pentru viitor. Prioritatile sunt casa si masina de familie. Daca pana sa fiti o familie, mai mergea sa va deplasati cu autobuzul sau cu trenul, adoptand un stil de viata flower power, odata casatoriti, lucrurile se schimba. Masina nu este un lux, ci o necesitate, iar daca mai apare si un copil in viata voastra, trebuie sa va usurati existenta cumparand o masina de familie care sa va poarte de colo-colo, dupa cum va sunt nevoile.

Ca sa va faceti o idee despre care sunt masinile de familie cele mai vandute in Romania, am realizat un top al acestora.

1. SKODA OCTAVIA

O masina cu un interior spatios, in care sa incapa toata familia fara sa stea inghesuita este varianta cea mai iubita de romani. Pretul unei astfel de masini de familie porneste de la 16 400 de euro cu TVA.

2. VOLKSWAGEN GOLF 7

Aceasta masina de familie se afla pe primele locuri printre preferintele europenilor, in general, nu doar ale romanilor. Explicatia poate fi pretul bun de cumparare care porneste de la 15.800 de euro cu TVA, dar si pretul bun cu care masina poate fi revanduta.

3. VOLKSWAGEN TIGUAN

SUV-ul acesta de la Volkswagen este foarte dorit de familiile din Romania. Este suficient sa-l privesti si vei intelege de ce. Pe langa interiorul spatios, si exteriorul ofera privitorului spectacolul elegantei si puterii. Pretul acestei masini de familie porneste de la 21 200 de euro cu TVA.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste