Revista Nunta
Trends

Tendinte Top 6: Rochii de seara pentru un look desavarsit la nuntile lui 2020

image Postat la: 23.12.2019 - 10:40
image Revista Nunta
Tendinte Top 6: Rochii de seara pentru un look desavarsit la nuntile lui 2020

Dacă ai spus “da” invitației de nuntă a celor mai buni prieteni ai tăi, rudelor sau cunoștințelor tale și deja te gândești la ținuta pe care ar trebui să o porți în 2020, atunci când este planificată nunta respectivă, îți propunem să arunci o privire peste tendințele fashion ale lui 2020. Descoperă care sunt tendințele în materie de rochii de seară și ce se poartă în 2020:

Rochia crăpată pe un picior

Indiferent că sunt maxi, trei sferturi sau midi, iar uneori chiar și scurte, una din tendințele principale ale lui 2020 presupune ca rochiile să fie crăpate pe picior. Este un trend care se pretează de minune îndeosebi rochiilor minimaliste, celor care urmează linia trupului sau celor în linii simple căci aduc un plus de senzualitate și feminitate, fiind în același timp deosebit de chic. De asemenea, acest trend poate fi asociat și cu rochiile tip furou, lucioase și netede, dar și cu rochiile tip halternech sau cele cu gât înalt, în tendințe în 2020.

 

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

Mânecile bufante 

Mânecile bombastice, umflate mai mult sau mai puțin în 2019, se mențin în tendințe și în 2020, dar capătă din ce în ce mai multă amplitudine în acest an. Trebuie să recunoaștem că aduc un farmec inegalabil ținutelor și, în funcție de caz, pot accentua un look sculptural sau unul romantic sau însuflețesc într-un mod plăcut ochiului o rochie minimalistă.

 

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

 

Rochia diafană

Rochiile diafane, ce vorbesc limbajul gingășiei, accentuând feminitatea și detaliile delicate, vor fi întotdeauna în tendințe, iar umerii căzuți conferă un farmec aparte unor astfel de rochii.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

 

Strălucire all-over


Strălucirile continuă să se mențină puternic în tendințe în 2020 și le vom întâlni în continuare nu doar în ținutele de seară, ci adaptate și celor de zi. Paietele sau accentele metalice se vor combină în 2020 și cu elemente precum dantelă, mătase, satin sau sifon sau chiar cu detalii precum pene sau volane sau diverse mixuri, vrând parcă să ne spună că nimic nu poate fi prea mult.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

 

Rochiile neon

Culorile puternice și strălucitoare au fost și ele îmbrățișate cu mare îndrăzneală de mulți dintre designerii de modă. Așteptați-le să le vedeți din ce în ce mai des în moda anului 2020, mai ales în prima jumătate a anului, căci primăvara și vara permit purtarea unor astfel de culori cu toată încrederea. Nuanțele neon nu vor fi prezente doar în machiajul ochilor și al buzelor, dar și în outfituri. Vei atrage cu siguranță atenția într-o astfel de rochie, dar asigură-te că o asortezi cu accesorii în nuanțe neutre sau mai “dulci”, poate chiar și cu alte nuanțe vibrante, dar NU cu negru, pentru a nu crea un contrast prea puternic.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

 

Volanele supradimensionate 

Volanele supradimensionate reprezintă poate unul dintre cele mai îndrăznețe și apreciate tendințe ale lui 2020. Ele pot scoate din anonimat orice rochie, cât de simplă sau minimalistă poate fi ea, și îi conferă un aer modern și contemporan.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

 

Foto cover: By Kiselev Andrey Valerevich /Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste