Revista Nunta
Tinute & Accesorii

Teilor Exclusive: Pretioasa in sclipiri de diamante

image Postat la: 29.06.2018 - 16:13
image Revista Nunta
Teilor Exclusive: Pretioasa in sclipiri de diamante

Diamantele sunt folosite de catre bijutieri pentru a da stralucire unor contururi fluide, fine, ce urmeaza indeaproape formele corpului. Imbinarea perfecta dintre talent, maiestrie si concepte inedite sta la baza unor piese cu adevarat unice.

teilor-2

Teilor reinventeaza conceptul elegantei prin bijuterii adaptate life-stylelului modern, fara sa piarda din vedere elementele care au definit stralucirea pieselor de-a lungul timpului. O bijuterie autentica este asemenea unei amintiri pretioase, ce nu se pierde niciodata.

teilor-3

Bijuteriile Teilor Exclusive, imbracate in aur si diamante au fost alese pentru spirite cu o viziune curajoasa si nonconformista. Extravaganta penduleaza cu liniile clasice, sclipirile efervescente in care sunt imbracate bijuteriile fiind o declaratie stilistica, plina de stralucire. In final, accentele arhitecturale minimaliste sunt cele care contureaza si confera o luminozitate aparte invelisului superior al bijuteriilor.

teilor-4

Dincolo de design si exigenta in materie de calitate a bijuteriilor, dorinta de a oferi inovatie si unicitate contribuie la realizarea unor accesorii atemporale, ce par a se afla la granita dintre realitate si magie.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste