Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Tandem cromatic: Armonia dintre make-up si buchet

image Postat la: 22.11.2016 - 18:40
image Revista Nunta
Tandem cromatic: Armonia dintre make-up si buchet

Te invitam astazi intr-o calatorie in lumea culorilor. Specialistii in make-up si hair style precum si artistii florilor iti dezvaluie secretul unei imagini armonioase in ziua nuntii rezultata din potrivirea subtila a paletelor cromatice.

Obrajii bebelusilor, florile de cires si serbetul de zmeura sunt doar cateva dintre nuantele de roz care ne incanta. Daca diafan este cuvantul tau, nu ezita. Roz si de la capat. Chiar, ai vazut comedia romantica cu nume asemanator? E cu Hugh Grant, care demonstreaza inca o data ca totul e bine cand se termina cu roz.

Machiaj de mireasa

Fardul sidefat rimeaza cu prospetimea buchetului si sustine partitura inocentei.

Buchet de mireasa

Trandafiri, lalele, zambile, hortensie, frezii, Trachelium

machiaj-mireasa-b

 

 

Te simti pregatita sa cobori direct... Pe aripile vantului, dar intr-o varianta mult actualizata? Cand ai curaj sa alegi rosu, feminitatea ta are doar de castigat, mai ales ca este simultan si in mod seducator sustinuta de o declaratie de putere. Privirile se intorc si nu e de mirare. Scarlett O’Hara stia de ce.

Machiaj de mireasa

Clasicul ruj captureaza culoarea intensa si expresiva din buchetul compus precum un poem pasional.

Buchet de mireasa

Trandafiri, Leucadendron, Anigozanthus, Brunia.

 

machiaj-mireasa-a

 

 

Privirea sa patrunzatoare este unul dintre motivele pentru care regina elfa Galadriel, din Fratia Inelului, te hipnotizeaza. Cand apare, straluceste cu prospetime exact asa: in alb si-un strop de verde. Cate Blanchett, aceasta aparitie imaculata, paseste cu primavara in privire si astfel intreaga suflare se opreste in loc.

Machiaj de mireasa

Un buchet in care predomina verdele si albul va primi un punct de sprijin cromatic prin accentul orange pus pe pleoape.

Buchet de mireasa

Trandafiri, frezii, Bouvardia, Trachelium, Brassica.

 

machiaj-mireasa-c

 

 

 

Mare minune daca insusi Bond, James Bond nu va aparea in urmatorul film la brat cu o asemenea faptura stralucitoare, cu alura asiatica, capabila sa rastoarne orice situatie in favoarea ei. De fapt, cand lookul tau respira atata exotism, poti sa joci ce rol vrei tu. Lumea oricum ti se va invarti pe degete, caci nuantele de mov nu lasa pe nimeni indiferent.

Machiaj de mireasa

Lila, mov, violet – un potpuriu de nuante pentru un tablou vibrant precum personalitatea purtatoarei.

Buchet de mireasa

Trandafiri, lalele, orhidee Vanda, frezii, hortensie, Eryngium.

machiaj-mireasa-d

 

Pictorial realizat de expertii Beauty District in parteneriat cu compania Baiatul cu flori.

Fotografii: Tiberiu Arsene, Hair stylist: Sorin Stratulat, Make-up artist: Ioana Stratulat, Buchete: Baiatul cu flori, Manichiura: Beauty District

 

Text de Ana Maria Prunariu

 

Editia 6 toamna 2016 este disponibila in reteaua de distributie Inmedio precum si la numarul 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier. Articolul de mai sus face parte din editia numarul 1, primavara 2015 al Revistei Nunta by Carmen Ionita. Actualul numar al revistei, precum si editiile mai vechi ale acesteia pot fi comandate prin telefon la  numarul 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste