Revista Nunta
Spectacol

Talismanul norocos de mireasa in functie de zodie

image Postat la: 05.05.2016 - 04:32
image Revista Nunta
Talismanul norocos de mireasa in functie de zodie

Fiecare zodie in parte are o piatra pretioasa protectoare. Se spune ca prin intermediul acesteia nativul canalizeaza energia universului benefica zodiei sale si ca in aceasta maniera este protejat impotriva vibratiilor negative. Tocmai de aceea, intr-o zi atat de importanta ca cea a nuntii, in care toti ochii vor fi indreptati catre mireasa, un talisman protector poate tine la distanta efectele neplacute.  

Femeia Berbec Mireasa Berbec este o femeie pasionala si sigura pe ea. Daca s-a hotarat sa faca marele pas, atunci cu siguranta va fi pentru tot restul zilelor ei si pentru ca traieste cu siguranta ca si-a intalnit sufletul pereche. Pentru ca este o zodie de foc, mireasa Berbec are nevoie de o piatra care sa canalizeze forta acestui element, asa cum ar fi agatul de foc.  

Femeia Taur Aceasta nativa este definita de natura ei romantica si, in acelasi timp, surprinzator de practica. Inca de mica viseaza la acest moment si isi doreste din tot sufletul sa fie perfect pana la ultimul detaliu. Tocmai de mireasa Taur este foarte perfectionista si se poate stresa peste masura cu organizarea nuntii. Pentru a-si echilibra energia, ea are nevoie de o piatra pastelata asa cum este cuartul roz. pietre-pretioase Femeia Gemeni Mireasa nascuta in aceasta zodie este vesela, plina de imaginatie si comunicativa, motiv pentru care este o adevarata placere sa ii organizezi nunta unei astfel de mirese. In acelasi timp, isi va impune cu usurinta ideile si nu va incerca niciodata sa faca pe plac tuturor. Piatra caracteristica acestei mirese este citrinul.  

Femeia Rac Nativa acestei zodii este o persoana foarte sensibila si foarte delicata. In acelasi timp, atunci cand vine vorba de familie si de oamenii pe care ii iubeste, femeia Rac ii va apara din toate puterile si se va transforma intr-o adevarata forta a naturii. Piatra protectoare a acestei mirese este piatra lunii.  

Femeia Leu Leoaica, deloc surprinzator, este o femeie plina de pasiune si are foarte multa incredere in ea. In acelasi timp este surprinzator de sociabila si deschisa la ideile celorlalti. Desigur, ea are intotdeauna ultimul cuvant insa tine cont de sugestiile oamenilor pe care ii respecta. Piatra protectoare a nativei in Leu trebuie sa canalizeze puterea soarelui, drept pentru care i se potriveste piatra soarelui.  

Femeia Fecioara Mireasa Fecioara poate inchide afacerile tuturor organizatorilor de nunti pentru ca este maestra planurilor si a scopurilor implinite. Nimic din infatisarea ei nu arata indicii despre forta ei interioara si despre puetrea fenomenala de a face fata greutatilor a acestei femei. Piatra talisman a Fecioarei este smaraldul.  

Femeia Balanta Nativa acestei zodii este o mireasa de o eleganta desavarsita. Indiferent de tema nuntii, femeia Balanta  va fi impecabila din cap pana in picioare. Nu este neaparat o perfectionista. Mai degraba, Balanta este o femeie echilibrata si diplomata, mereu deschisa la idei. Piatra ei protectoare este jadul.  

Femeia Scorpion Femeia nascuta in Scorpion nu este facuta pentru jumatati de masura in viata de zi cu zi, drept pentru care va fi foarte exigenta mai ales cand vine vorba de un astfel de eveniment atat de important. Procesul de organizare a nuntii poat fi destul de anevoios pentru mireasa Scorpion, motiv pentru care are nevoie de echilibru si de liniste pe care le poate canaliza cu ajutorul opalului negru.    

Femeia Sagetator Femeia Sagetator va incerca sa faca tuturor pe plac chiar si atunci cand vine vorba de propria nunta. Daca cei din jur sunt multumiti, atunci cu siguranta si ea este fericita. Chiar daca suna foarte nobil, mireasa nascuta in aceasta zodie trebuie sa invete sa se gandeasca intai la ea, macar din cand in cand. Piatra ei norocoasa este safirul.  

Femeia Capricorn Cu mireasa Capricornu nu e niciodata de gluma, mai ales in dragoste si razboi. Oricum ar fi, ea trebuie sa iasa invingatoare si e in stare de aproape orice pentru a-si atinge scopurile. In vocabularul femeii Capricorn nu exista expresia nu pot. Din cand in cand, bateriile ei vor fi incarcate si ea va fi protejata de onixul negru.  

Femeia Varsator Cea nascuta sub aceasta zodie este o visatoare prin definitie insa, in acelasi timp, are o minte surprinzator de practica. Este abila, intreprinzatoare si nu se da niciodata batuta, motiv pentru care nu se opreste din drum atunci cand si-a propus ceva. Piatra talisman a miresei Varsator este obsidianul albastru.  

Femeia Pesti Sensibila si delicata, femeia pesti este o prezenta subtila pe care doar oamenii foarte profunzi o pot aprecia cu adevarat. In dragoste este foarte pretentioasa si nu se va casatori decat atunci cand e sigura ca si-a intalnit sufletul pereche. Piatra talisman a femeii Pesti este opalul de foc.  

Foto Voronin76/Shutterstock, Madlen/Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste