Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Smart Glow de la MADARA – un strop de strălucire naturală în ziua nunții

image Postat la: 05.12.2018 - 11:44
image Revista Nunta
Smart Glow de la MADARA – un strop de strălucire naturală în ziua nunții

MÁDARA a început odată cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos, însoţită de aspiraţia către un mediu mai verde, mai frumos, mai curat şi mai sigur.

Ele şi-au botezat visul MÁDARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice și atât de iubite și la noi - sânzienele. De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau împreună cu alte ierburi în produse de frumuseţe şi remedii naturiste. Acum este un simbol pentru o poveste despre stil de viaţă curat, frumuseţe şi puterea plantelor nordice.

SMART GLOW grup-1

Produsele cosmetice organice MÁDARA provin din Letonia, regiune unde plantele, in timpul scurt al verilor nordice, îşi concentrează energia în perioada de inflorescenţă, acumulând o cantitate unică de substanţe active.

madara-1

Ingredientul vedeta MÁDARA este seva de mesteacan, ce contine minerale (magneziu, potasiu, calciu) si un amestec unic de aminoacizi si acizi organici naturali. Colectarea sevei de mesteacan este o traditie in cultura nordica, ea fiind initial utilizata ca bautura de detoxifiere si de imbunatatire a aspectului tenului sau parului.

madara-2

Gama MÁDARA cuprinde peste 80 de produse pe deplin naturale, create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale sau alte ingrediente artificiale.

Smart Glow este ediție limitata de sarbatori si cuprinde atat produse pentru ingrijirea tenului, cat si pentru corp.

Produsele MÁDARA se gasesc in Romania prin MioBio.

SMART GLOW grup-2

foto prima pagina Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste