Revista Nunta
Real Weddings

Sfaturi pentru organizarea nunții de la mireasă la mireasă: Ai la dispoziție câteva ore pentru a crea amintirile tale de-o viață!

image Postat la: 09.12.2018 - 23:50
image Revista Nunta
Sfaturi pentru organizarea nunții de la mireasă la mireasă: Ai la dispoziție câteva ore pentru a crea amintirile tale de-o viață!
Există doar două feluri de persoane pe lume care îți pot oferi informațiile din culisele unei nunți. Pe de-o parte, sunt specialiștii în domeniu, cei care stăpânesc arta nupțială și toate ramificațiile sale. Pe de cealaltă parte sunt miresele, femeile care au trecut deja prin focul organizării unui astfel de eveniment și care îți pot povesti obiectiv ce și cum să faci ca să transformi ziua nunții într-un moment special, așa cum trebuie să fie, și nu într-un motiv de stres. Loredana Stoian face dintre miresele care au vrut să împărtășească experiența personală cu fericitele cupluri aflate în fața unui astfel de eveniment, pentru a le ajuta să privească iureșul pregătirilor de nuntă dintr-o perspectivă intimă și obiectivă în egală măsură.
11
Ah,nunta...ce frumos :) Acum,la jumătate de an după fericitul și foarte stresantul eveniment,pot răsufla ușurată...pot vorbi fără să adun încă o mie de gânduri în minte,să oftez neliniștită că nu am găsit rochia perfectă sau să mă gândesc la cele 10 variante de tort,încercând să împac toți viitorii invitați.
Ca sfaturi de la o proaspătă mireasă,acestea ar suna cam așa:
Încep cu rochia pentru că aceasta o să fie piesa vestimentară principală. Ascultați-vă instinctul și inima,nu stați să vă gândiți prea mult și la foarte multe variante ca să nu vă îngreunați viața. Ah,ce am simțit pe pielea mea a fost greutatea rochie tip prințesă și durerea de spate.De luat aminte,viitoarele prințese!
9
Dacă sunteți ca mine și căutați online,fiți atente la măsuri.Eu am comandat cu vreo 2 măsuri mai mare...pentru că nu am ascultat sfaturile celor din jur apoi am plătit un sfert din prețul rochiei la modificat...minunat :)
Alegeți-vă cei mai confortabili pantofi .Din experiența spun,chiar dacă par confortabili, tot m-am trezit la jumătatea nunții cu o rană de toată frumusețea :( Cel mai bine ar fi să existe o a doua pereche de schimb,preferabil cu talpă joasă(oricum după ora 12 nu mai contează ce porți în picioare,ci cât de mult reziști la sârbă). În legătură cu machiajul si coafură,recomand cu putere să mergeți la probe.O să vă faceți o idee despre ce vă avantajează. Spuneți-vă părerea și insistați la ceea ce vă place chiar cu riscul de a deveni o Bridezilla ?
10
Nimeni nu te pregătește moral pentru ziua asta...poate întârzii la biserica din te miri ce motiv ,te enervezi pe o pală de vânt care îți strică o șuviță aranjată la milimetru , calci pe rochie și auzi un sunet pe care te rogi să nu îl auzi în ziua asta. Da,mie mi s-a rupt din rochie că am călcat-o eu sau au călcat-o alții,mi s-a deranjat părul pe drumul de la biserica,rujul a fugit pe buzele soțului,mama a uitat bomboanele la biserica...însă faceți așa cum am făcut eu :Zâmbește și trăiește clipă la maxim!! E cea mai frumoasă zi pentru tine,ești vedeta zilei,ești frumoasă! Zâmbetul este cel mai frumos machiaj!
7
Dormi cât mai bine înaintea nunții sau ia 2 calmante cum am făcut eu,seara înainte de ziua cea mare.No-no dietelor drastice înaintea nunții și încearcă să ai o listă mereu cu lucrurile pe care le ai de rezolvat. Dacă bugetul îți permite,ai grijă și de invitați. Eu am optat pentru 2 coșulețe cu diverse produse (papucei,pastile,ace de siguranță,deodorante,guma de mestecat,plasturi,etc).
5
În ziua nunții, trăiește totul la maxim, bucură-te de familia și prietenii care îți sunt alături! După cum mi-au spus fotografii noștrii: zâmbește și atunci când înjuri,nimănui nu îi place să vadă o mireasă bosumflată ! :) Nu te supăra pe lucruri mărunte (Carmen mi-a creat 2 lebede superbe pe piscină pe care socrul le-a făcut numai petale plutitoare) ,mănâncă din toate(eu am rămas cu un regret enorm că nu mi-am făcut timp să mănânc din atâtea preparate delicioase),nu refuză pozele și dansează cât poți! Ai la dispoziție câteva ore pentru a crea amintirile tale de-o viață, depinde de tine cum alegi să trăiești clipele acelea!
6 1

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste