Revista Nunta
Honeymoon & travel

Sfaturi pentru luna de miere ieftina

image Postat la: 30.12.2015 - 16:56
image Revista Nunta
Sfaturi pentru luna de miere ieftina

Luna de miere trebuie sa fie o perioada memorabila pentru cuplul casatorit si cu siguranta doar in sens pozitiv. Acest lucru inseamna ca luna de miere poate fi romantica fara sa va faca o gaura in buget greu de acoperit. De altfel, parca nu te poti bucura din plin de toate frumusetile care iti trec prin fata ochilor daca trebuie sa iti calculezi fiecare banut si nu stii cum sa acoperi toate cheltuielile. Tocmai de aceea, revista Nunta by Carmen Ionita iti ofera cateva sfaturi importante, precum si destinatii pentru luna de miere ieftina.

1. Strangeti banii din timp pentru luna de miere

Atunci cand iti organizezi nunta, vor aparea numeroase cheltuieli si, probabil, ti se va parea imposibil sa strangi bani in aceasta perioada. Adevarul este ca daca reusiti sa puneti periodic o suma mica, separat de toate celelalte economii si incepi sa faceti acest lucru din timp, cum ar fi cu un an inainte de nunta, cu siguranta pana in momentul plecarii in luna de miere, veti beneficia de o suma bunicica din care va veti putea acoperi macar o parte importanta din cheltuielile cu voiajul de nunta.

luna-de-miere-int

2. Daca va doriti o destinatie exotica pentru luna de miere, mergeti in extrasezon

Astfel, veti avea ocazia sa va bucurati de o buna parte dintre atractiile oferite de aceste zone, fara sa cheltuiti prea mult. In plus, in afara sezonului, este mai multa liniste si veti beneficia de reduceri surprinzatoare inclusiv din partea hotelurilor.

 

3. Alegeti destinatii pentru luna de miere aproape de casa.

Bulgaria, Grecia sau chiar Ungaria sunt doar cateva dintre tarile apropiate de Romania care ofera numeroase atractii turistice si facilitati pentru cuplurile proaspat casatorite. In plus, puteti face astfel de drumuri cu masina, metoda de transport care poate fi mai ieftina decat cu avionul. Desigur, veti face mai mult pe drum insa va veti putea bucura de peisaje si puteti lua contact de aproape cu obiceiurile locale.

 

4. Comparati atent preturile oferite de hoteluri

In plus, inainte sa faceti rezervarile, cercetati care sunt facilitatile puse la dispozitie de un hotel de 4 stele comparativ cu unul de 3 stele, de exemplu, din aceeasi regiune. Este foarte posibil ca diferentele de factori sa fie foarte mici, insa importante in ceea ce priveste aspectul financiar. Mai mult de atat, daca optati pentru o luna de miere in Romania, aveti posibilitatea sa va cazati la pensiuni retrase iar multe dintre acestea, in mod surprinzator, va pot pune la dispozitie numeroase activitati, reduceri si facilitati pe care le gasiti si la un hotel, insa la preturi mai mici. De asemenea, comparati ofertele agentiilor de turism pentru ca, desi au pachete pentru aceleasi destinatii, unele dintre ele pot opera cu tarife mai scazute decat altele.

 

5. Alegeti o luna de miere all inclusive

In general, astfel de oferte se adreseaza cuplurilor care isi aleg destinatii de peste granita pentru luna de miere. Daca veti acoperi in avans o parte dintre cheltuieli, in momentul plecarii, va vor ramane mai putine elemente de achitat. In plus, dupa ce ajungeti la destinatie, nu trebuie sa va faceti griji pentru cazare si masa. Mai mult de atat, cu siguranta va puteti indrepta catre hotelurile sau pensiunile all inclusive destinate cu precadere lunilor de miere, care va pot face reduceri semnificative.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste