Revista Nunta
Spectacol

Sfaturi esentiale pentru miri

image Postat la: 24.09.2015 - 01:38
image Revista Nunta
Sfaturi esentiale pentru miri

In aparenta, rolul mirelui in organizarea nuntii s-a terminat imediat ce a pus marea intrebare. Adevarul este ca o petrecere de nunta va reflecta fidel povestea de dragoste a celor care si-au unit destinele doar daca sunt implicati si mirele, si mireasa, in fiecare alegere pe care o au de facut, indiferent ca e vorba de trupa care va canta sau de culorile florilor din aranjamentele centrale. Prin urmare, iata cateva sfaturi esentiale pentru miri in ceea ce priveste implicarea lor in organizarea nuntii.

  1. Exprima-ti opinia

Cum vrei tu sau care iti place tie sunt doua raspunsuri care nu sunt de ajutor nimanui. Prin urmare, mirilor nu trebuie sa le fie teama sa isi exprime parerea asupra oricarui detaliu de la petrecere. Sa nu pierdem niciun moment din vedere ca nunta este celebrarea iubirii dintre doi oameni, si trebuie sa reflecte in mod echivalent cele doua personalitati ale acestora. mire
  1. Nu iti lasa viitoarea sotie sa organizeze singura nunta
Chiar si cu ajutorul unui event planner dedicat, organizarea unei nunti perfecte  poate presupune multa munca si foarte mult efort. Alaturi de sursele zilnice de stres, presiunea pusa pe umerii miresei poate fi enorma. Prin urmare, mirele trebuie sa isi sustina aleasa inimii si sa ii usureze sarcina in organizarea nuntii. Pe masura ce tensiunea si stresul cresc pentru mireasa, pot creste si in cuplu. Prin urmare, neimplicarea unuia dintre cei doi in organizarea nuntii poate duce la o presiune enorma in cuplu, cu efecte nedorite.  
  1. Joaca rolul mediatorului
Invariabil, cei mai multi dintre oamenii care vor avea intrebari, o vor suna pe mireasa. Prin urmare, ai putea sa preiei tu o parte dintre telefoanele si intrebarile care se vor indrepta catre ea din partea mamelor, a surorilor sau a prietenelor. Mai mult de atat, poti infiinta un singur numar de telefon pentru problemele cu nunta si sa il dai pe acesta oamenilor cu care intri in contact. Atunci cand nu mai aveti pur si simplu chef sa va ganditi la pregatiri si vreti sa luati o pauza, puteti sa inchideti pur si simplu telefonul, fara sa va faceti griji ca ati putea pierde vreun apel important.  
  1. Alege-ti tu cu mana ta costumul de mire
Toata lumea stie ce ocazie minunata este alegerea rochiei de mireasa si cum exista un intreg ritual construit in jurul acestei tinute. Doar pentru ca nu este, poate, la fel de spectaculos, acest lucru nu inseamna ca tinuta de mire trebuie sa primeasca mai putina atentie. Prin urmare, ia-ti alaturi cel mai bun prieten, tatal, socrul si nasul (4 persoane care sa te insoteasca sunt mai mult decat suficiente) pentru a porni impreuna in cautarea costumului perfect de mire. Trebuie sa ai rabdare si sa il cauti pe indelete sau, si mai bine, mai elegant, sa il croiesti de la zero, exclusiv pentru trupul tau.  Nu astepta sa faci acest lucru pana in ultimul moment pentru ca este foarte posibil sa ai oscilatii de greutate si vei fi nevoit sa iti modifici costumul in cel mai scurt timp cu putinta. Daca va mai fi cu putina.  
  1. Da-ti voie sa fii sentimental
Mai ales in ziua nuntii, fa un gest romantic la care sotia ta sa nu se astepte. Ascunde-i in buchetul de mireasa sau printre faldurile rochiei un biletel de dragoste sau strecoara-i in camera un parfum pe care ti-ar placea sa il poarte in aceasta zi speciala, poate chiar o bijuterie pe care ai tinut-o ascunsa pana acum.   Foto interior si prima pagina: Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste