Revista Nunta
Spectacol

Sfaturi de organizare a nuntii de la cuplurile casatorite

image Postat la: 25.08.2016 - 09:08
image Revista Nunta
Sfaturi de organizare a nuntii de la cuplurile casatorite

Organizarea unei nunti este o perioada plina care pune la incercare taria de caracter a oricui, mai ales atunci cand cuplurile nu apeleaza la serviciile unui organizator de evenimente. Pe langa viata de zi cu zi care implica familie, munca, prieteni, timp pentru activitati in doi, viitorii miri trebuie sa se ocupe de o sumedenie de detalii pentru ziua cea mare. In ajutorul lor am adunat astazi o serie de sfaturi adunate de la cupluri care au trecut deja prin aceasta zi fericita si care stiu ce inseamna emotiile pregatirii unui eveniment perfect.

 

  • Incepeti din timp organizarea nuntii. Daca nu va confruntati cu o situatie exceptionala de familie, perioada ideala pentru pregatirea marelui eveniment este de un an de zile, poate si mai mult cu cateva luni. In aceasta maniera veti putea alege locatia de nunta dorita si veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a realiza tot ce v-ati propus.
  • Traiti din plin fiecare moment. Uneori, din cauza agitatiei si a stresului, a numeroaselor elemente organizatorice si a situatiilor neprevazute care se pot ivi, mirii se pot purta mai degraba ca doi generali de aramata care trebuie sa aiba grija de trupe decat ca doi oameni care si celebreaza iubirea. Prin urmare, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca mirele si mireasa este sa se bucure din plin de fiecare moment in parte si sa fie cu adevarat prezenti.

shutterstock_231993397

  • Gasiti un moment de intimitate. In iuresul pregatirilor, in ziua nuntii mirele si mireasa nu vor avea foarte mult timp la dispozitie sa se bucure unul de celaltalt. De aceea ar fi o idee buna ca dupa ce se imbraca, sa fuga pentru cateva minute doar ei doi intr-un colt linistit. Ar putea sa ia si fotograful dupa ei pentru ca un astfel de moment va fi cu siguranta incarcat de emotie.
  • Nu va impiedicati de ideea de perfectiune. Nu exista asa ceva. O unghie se poate rupe, o floare se poate ciufuli, pot aparea intarzieri si se pot rataci elemente de detaliu. Nimic din toate acestea nu trebuie sa umbreasca bucuria momentului. Frumusetea unei nunti sta in emotia sincera din jurul acesteia, in dragostea celebrata si in caldura sufleteasca, nu in numarul de jupoane si dimensiunea crinolinei.
  • Personalizati-va ceremonia si petrecerea de nunta. Aceasta zi trebuie sa va reflecte pe voi, mirii, si iubirea dintre voi. Prin urmare, daca nu va surade un obicei, o traditie, un fel de mancare nu trebuie sa le acceptati pentru ca asa se face, mama. Gasititi pentru toate acestea alternative care sa va placa sau pur si simplu eleminati-le definitiv. Cu siguranta casnicia nu va fi mai fericita pentru ca mireasa si-a pus basmaua in cap la nunta.
  • Stabiliti niste prioritati clare si nu depasiti bugetul. Cele mai importante elemente ale unei nunti sunt muzica, fotograful si mancarea. Daca aceste trei elemente sunt de buna calitate, invitatii se vor distra, simturile lor vor fi rasfatate si la final va veti bucura de fotografii pline de emotie. Prin urmare, aici trebuie sa se duca o buna parte din buget. La fel de important este si faptul ca nu trebuie sa va depasiti (prea mult bugetul) si nu e o idee grozava sa faceti imprumuturi pentru a plati nunta. Un astfel de eveniment nu trebuie sa fie grandios si nici nu trebuie sa dureze ca ospatul din povesti, 3 zile si 3 nopti.

 

Foto Volt Collection/ Shutterstock, conrado/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste