Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Sfaturi de machiaj pentru mireasa de la Beauty By Genoveva

image Postat la: 30.11.2015 - 20:17
image Revista Nunta
Sfaturi de machiaj pentru mireasa de la Beauty By Genoveva

Mariage Fest 2015 si-a deschis portile in perioada 20-22 noimbrie 2015 si sute de expozanti au luat parte la targul de nunti pentru a va dezvalui secretele organizarii evenimentului mult visat. Una dintre cele mai importante piese de puzzle in desavarsirea nuntii este imaginea miresei.

Tocmai de aceea, echipa Revistei Nunta by Carmen Ionita a stat de vorba cu Genoveva Haralmbie Radulescu, makeup artist cu mai bine de 5 de ani experienta si detinatoare de diplome obtinute sub indrumarea celor mai mari profesionisti in domeniu.

Unul dintre primii pasi in alegerea machiajului de mireasa ideal este proba de makeup. Tocmai de aceea, Genoveva ofera un pachet complet mireselor format din proba anterior mentionata, precum si din machiajul de zi pentru cununia civila si spectaculosul machiaj de seara pentru petrecerea de nunta. Mai mult de atat, ofera si serviciul de aplicare a genelor fir cu fir, precum si pensat profesional.

In ceea ce priveste trendurile sugerate de makeup artistul Genoveva Haralambie Raduleascu pentru machiajul de nunta 2016, acestea raman pe linie clasica.

Ea sfatuieste viitoarele doamne sa isi aleaga machiajul

  1. in primul rand in functie de fizionomie.
  2. in al doilea rand, un alt actor important in hotararea machiajului este rochia. Atat tinuta, cat si machiajul sau coafura trebuie sa se completeze si sa se echilibreze intre ele. Prin urmare, atunci cand mireasa opteaza pentru o rochie cu linie complexa sau care are un bust impodobit cu pietre stralucitoare, machiajul trebuie conceput in tonuri soft, care sa dea profunzime privirii intr-un mod natural.
  3. la fel de important pentru frumusetea tenului, asa cum mentioneaza makeup artistul, este un ritual corect de ingrijire pe tot parcursul anului, cu produse specifice fiecarui grup de varsta in parte. Mai mult de atat, un peeling sau un tratament abraziv sunt cu desavarsire interzise cu o saptamana inaintea nuntii.

Citeste continuarea in sectiunea speciala dedicata evenimentului Mariage Fest 2015

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste