Revista Nunta
Experti

Sfaturi de la wedding planner (1)

image Postat la: 05.08.2019 - 12:06
image Revista Nunta
Sfaturi de la wedding planner (1)

Cine stie mai bine cum decurg nuntile, inca din stadiul de pregatire si pana se sting luminile, daca nu un wedding planner? Acesta este cel mai indreptatit sa dea sfaturi si sa explice cum sa faci sa fie bine la nunta ta.


Organizarea unui eveniment amplu, de anvergura unei nunti, poate dura chiar si doi ani, dar asta nu influenteaza cu nimic durata efectiva – care este tot intre 8-10 ore, caci foarte rar o nunta este mai lunga. In cateva ore se suprapun emotii pozitive, stres, oboseala, ingrijorari, iar adevarul despre cum a fost se afla abia a doua zi dimineata, cand incep fie regretele, fie bucuria – depinde de ce ai facut sau n-ai facut.


Carmen Ionita, event & wedding planner, in urma experientei sale de 10 ani in organizarea de evenimente si a prezentei sale de la inceput pana la sfarsit la multele nunti la care a pus umarul, iti explica cum sa faci sa fie bine la importantul moment din viata ta.


1. Comunicati, transmiteti, explicati wedding planner-ului, din prima faza, daca vreti ceva anume! Nu tineti in voi, nu va cenzurati; dupa nunta este tardiv, inutil si, evident, iremediabil.


2. Pe ringul de dans, veti transmite din energia si bucuria voastra chiar si celui mai stangaci dansator si nu va fi nimeni inhibat. E adevarat ca pentru a rezolva momentul cand lumea nu indrazneste sa se ridice la dans, le propun mirilor cu care lucrez sa aduca "furnizori de distractie": trupa de dans, balet.


3. Nemultumiti si carcotasi vor exista, sa nu va faceti iluzii. Asa cum sa nu va faceti nici iluzii ca exista “nunta perfecta”, doar ca pentru voi nunta este unica. Pentru invitati e doar alta nunta la care participa. Din respect pentru voi ar trebui sa nu va transmita nemultumirile lor fata de lipsa “perfectiunii”; ei vin din medii culturale si sociale diferite, cu educatie si experiente de viata diferite.


4. Daca voi doi veti iesi mai mult pe terasa in loc sa stati in interior sau pe ringul de dans cu majoritatea, asa vor face si invitatii. E firesc sa le placa afara, insa ii apuca lenea si starea de relaxare – va fi greu sa-i bagati inapoi in sala cand aveti voi chef.

 Credit foto: Lucian Marin

                                                                                         (va urma)

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste