Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Scurt ghid de infrumusetare masculina

image Postat la: 03.02.2016 - 22:13
image Revista Nunta
Scurt ghid de infrumusetare masculina

In ziua nuntii, toata atentia va fi indreptata atat catre mireasa, cat si catre mire. Desi cei mai multi dintre noi vor fi mai concentrati asupra partenerelor decat la orice altceva, nu trebuie sa uite niciun moment ca nunta este in egala masura un moment al lor, al domnilor si ca trebuie sa se pregateasca pentru aceasta zi speciala. In timp ce viitoarele mirese vor incepe probele de machiaj si de coafura, viitorii miri pot incepe un ritual propriu de ingrijire si infrumusetare, menit sa raspunda nevoile specifice ale barbatilor. Prin urmare, iata ce trebuie sa faca mirii, pas cu pas, inainte de marele eveniment.

 

  1. Incepeti un „ritual” de curatare a fetei.

Tenul masculin are nevoie de ingrijire speciala, in functie de fiecare tipologie in parte iar aceasta ingrijire incepe de la curatarea pielii. Prin urmare, daca acest lucru nu se intampla deja, cu cateva luni inainte de nunta, achizitionati un gel special pentru curatarea tenului masculin.

 

  1. Pana la fund!

Nu paharul de bere, ci paharul de apa. Pentru ca pielea sa capete un aspect ingrijit si sanatos, produsele cosmetice nu sunt singurele metode pentru a-i oferi pielii o stralucire placuta. Hidratarea este cea mai simpla solutie pentru un ten curat iar acest lucru se poate obtine prin consumarea celor doi litri de apa aproape proverbiali.

mire-int

  1. Folositi produse cosmetice potrivite anotimpului

In timpul iernii, pielea are nevoie de o crema care sa o protejeze impotriva frigului si care sa lupte impotriva descuamarii in timp ce vara, tenul trebuie protejat impotriva razelor nocive ale soarelui. Alegerea unei creme de fata in functie de anotimp va mentine fermitatea pielii si poate incetini aparitia ridurilor.

 

  1. Luati in considerare un tratament de albire a dintilor

Mirele va fi la fel de fotografiat ca mireasa, atat de profesionistii angajati pentru marele eveniment, cat si de invitati iar unul dintre secretele unor poze de vis de la nunta este zambetul impecabil. Prin urmare, cu o luna sau doua inainte de marele eveniment, mirii pot apela la un tratament care sa albeasca dantura si care sa le ofere un zambet de Hollywood.

 

  1. Gasiti frizura potrivita

Daca pana acum nu s-a intamplat acest lucru, cu cateva luni inainte de nunta, domnii trebuie sa gaseasca un salon de specialitate, nu o frizerie de cartier. Acolo, stilistii vor gasi cea mai buna frizura pentru mire, in functie de culoarea parului, densitatea acestuia si fizionomia domnului. De asemenea, tunsoarea si coafura pentru nunta trebuie „executate” cu cel putin doua saptamani inainte de eveniment.

 

  1. Apelati la o manichiurista

Nu e vorba de niciun trend nou care impune o manichiura de rosu aprins pentru degetele mirilor. Desigur, nimic nu ii poate opri sa faca acest lucru daca isi doresc dar, lasand gluma la o parte, mainile sunt ca o carte de vizita a fiecaruia dintre noi. Tocmai de aceea, intr-un moment atat de special ca ziua nuntii, cand mirele va fi in centrul atentiei, unghiile trebuie sa arate impecabila. O scurta exfoliere a pielii, indepartarea cuticulelor si pilirea unghiilor sunt suficiente pentru infrumusetarea mainilor.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste