Revista Nunta
Cuplu

Scrisoarea unei mirese catre viitorul ei sot

image Postat la: 21.04.2016 - 03:44
image Revista Nunta
Scrisoarea unei mirese catre viitorul ei sot

Unul dintre cele mai frumoase obiceiuri de peste ocean este cea a scrierii juramintelor la propria nunta. O parte dintre miri aleg sa scrie juraminte amuzante, ma degraba de dragul audientei, in timp ce juramintele altora sunt ca epilogul unei telenovele. Din cand in cand descoperi pe net o adevarata piatra pretioasa, o scrisoare calda, sincera, vesele cu randuri asternute pe hartie direct din suflet pentru a arata afectiunea fata de partenerului de cuplu.

 

Iubirea mea,

Astazi, in fata prietenilor si a familiei voi sta dreapta si mandra si iti voi jura ca imi voi ddedica restul zilelor tie pentru a te iubi si pentru a te respecta. Stiu ca e o promisiune mare dar stiu ca o voi respecta. Imi voi tine promisiunea tocmai pentru ca vreau sa imi petrec toate viata cu tine; atunci cand tu vei fi vulnerabil, eu voi fi puternica; cand tu o sa fii suparat, te poti sprijini intotdeauna pe umarul meu iar atunci cand norii se aduna, eu voi fi raza ta de soare.

declaratie-de-dragoste-front

Nu stiu daca voi putea pune vreodata in cuvinte felul in care ma faci sa ma simt. Atunci cand sunt cu tine, pot fi eu. Ma simt iubita pe deplin si neconditionat iar acest lucru ma face sa ma simt libera. Stiu ca ai gasit in mine lucruri care merita iubite si nu conteaza daca am o zi mai proasta sau daca nu arat chiar ca scoasa din cutie. Imi vei vedea micile imperfectiuni si ma vei iubi si pentru ele. Tocmai de aceea, simt ca pot fi eu insami atunci cand sunt cu tine.

Te iubesc, iubesc fiecare parte din tine. Generozitatea ta ma inspira. Intotdeauna iti faci timp ca sa ma faci sa ma simt speciala si sa te asiguri ca sunt mereu fericita. Ai rarul dar de a nu te lua mereu in serios si sa te bucuri de viata – ceea ce e un lucru minunat. Si ai atat de multa determinare! Atunci cand iti doresti  ceva, gasesti calea pentru a obtine ceea ce vrei, desi trebuie sa depui efortui majore pentru a-ti atinge scopul. Pentru aceste calitati ale tale, stiu sigur ca vei avea succes si iti vei atinge toate scopurile.

Abia astept sa imi traiesc restul vieti alaturi de tine. Sper doar sa iti ofer la randul meu cata fericire si multumire sufleteasca imi oferi tu mie. Sper ca esti mandru de mine asa cum si eu sunt mandra de tine. Sper ca o sa ai incredere in mine asa cum am eu incredere in tine si in povestea noastra de dragoste.

Acum, in prag de nunta, trebuie sa te duci sa te pregatesti si sa ne vedem la biserica. Voi ajunge si eu si voi sta la altar, dornica sa imi indeplinesc promisiunea de a ma casatori cu tine.

Ne vedem in curand si te iubesc.

 

Sursa You and Your Wedding.co.uk

 

Foto Sofia Andreevna/Shutterstcok, OLGA ILYINA/Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste