Revista Nunta
Rochii de mireasa

Rochia de mireasa printesa si rochia de mireasa scurta, extremele viselor nuptiale

image Postat la: 24.08.2015 - 00:34
image Revista Nunta
Rochia de mireasa printesa si rochia de mireasa scurta, extremele viselor nuptiale

Rochia de mireasa tip printesa este preferata in general de miresele foarte romantice, visatoare si care isi doresc nunti traditionale inconjurate de decoruri regale. La capatul celalalt al „spectrului” se afla acele mirese care nu tin cont de traditii si care vor sa danseze libere toata noaptea, fara sa isi faca griji pentru poalele rochiilor. De aceea, astazi declaram deschis razboiul celor doua rochii si va invitam sa va alegeti tabara: mireasa romantica in rochia de printesa versus mireasa moderna in rochia scurta.

Rochia de mireasa tip printesa cu talie cazuta se potriveste, in mod surprinzator, oricarui tip de silueta. Mai mult de atat, datorita accentelor de sub bust si de la solduri, va atrage atentia placut in aceste zone. Fusta ampla este absolut spectaculoasa si va garanta o aparitie de neuitat.

rochie-printesa-2foto etsy.com

Cel putin la fel de spectaculoasa va fi si aparitia miresei intr-o astfel de rochie scurta. Materialul da impresia unor pene si astfel, mireasa va capata alura unei pasari in zbor. Usor de purtat si potrivita in special pentru silueta de tip mar, o astfel de rochie de mireasa este absolut inedita.

rochie-de-mireasa-scurta-1foto net-a-porter.com In ceea ce priveste femeile care au silueta tip clepsidra, absolut orice croiala de rochie va functiona in avantanjul lor. In ceea ce priveste rochia de mireasa printesa, ele vor impresiona intr-un model cu trena ampla si bust buretat, subliniat de mici detalii stralucitoare. rochie-de-mireasa-printesa-2foto etsy.com Pe de cealalta parte, daca isi doresc o rochie de mireasa scurta, atunci cu siguranta vor fi puse in evidenta si de una cu croiala inspirata din moda anilor ’30. Peste dantela delicata au fost aplicate mici paiete albe care vor da un plus de farmec fiecarei mirese si care o vor pune pe aceasta intr-o lumina delicata si, in acelasti timp, moderna. rochie-de-mireasa-scurta-2foto net-a-porter.com Cu siguranta nu puteam trece cu vederea culoarea anului 2015, marsala. Inspirata de aceasta, o mireasa care isi doreste o rochie de mireasa clasica, de printesa, si in acelasi timp cu un accent modern poate opta pentru un accesoriu spectaculos, cum ar fi un cordon care sa contrasteze placut cu linia ampla a rochiei si, bineinteles, culoare virginala. rochie-de-mireasa-printesa-4 Desigur, si miresele care opteaza pentru rochii scurte pot opta pentru accente de culoare. In acest caz, pentru a nu incarca neplacut rochia de miresa, sunt recomandate broderii inspirate din lumea vegetala care sa nu se intinda pe toata suprafata rochiei. Mai mult de atat, tonurile metalice vor sublinia aerul modern al unei astfel de rochii. rochie-de-mireasa-scurta-4foto net-a-porter.com In cele din urma pentru acele mirese care viseaza o rochie desprinsa din povesti, atunci cu siguranta aceasta trebuie sa fie croita in stil printesa, cu poale ample sustinute de crinolina si cu un corset in forma de inimioara care subtiaza talia si alungeste gatul. rochie-de-mireasa-printesa-3foto etsy.com In acelasi timp, pentru miresele care isi doresc sa imbine latura moderna cu cea clasica, atunci cea mai la indemana optiune este o rochie de mireasa scurta insa cu o croiala vintage in partea de sus. De asemenera, in ciuda lungimii poalelor, dantela va indulci mult aparitia oricarei mirese. rochie-de-mireasa-scurta-3foto net-a-porter.com

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste