Revista Nunta
Spectacol

Revista Nunta si Events by Carmen Ionita, echipa nascuta din dragoste, pentru dragoste

image Postat la: 18.01.2016 - 02:06
image Revista Nunta
Revista Nunta si Events by Carmen Ionita, echipa nascuta din dragoste, pentru dragoste

In perioada 15-17 ianuarie 2016, JW Marriott a fost gazda Expomariage, primul targ dedicat nuntilor din acest an. Mirii si miresele au avut astfel ocazia sa afle care sunt cele mai proaspete oferte ale anului direct de la expozanti. De la flori si servicii foto-video, pana la tinute pentru marea zi, cuplurile au avut la dispozitie toate elementele necesare pentru organizarea nuntii perfecte.

Vedetele targului au fost rochiile de mireasa care au fost prezentate publicului timp de trei zile la Bucharest Bridal Fashion Show desfasurat pe parcursul targului.  Pe rand, in cele trei zile de defilari, au urcat pe podium creatii care poarta semnaturi ca Eli Laslean, Nicole Enea, Agnes Toma, Athena Philip, Natalia Vasiliev, BIEN SAVVY, Otilia Brailoiu, Marie Ollie iar revista Nunta by Carmen Ionita va ofera un sneak peek cu cateva dintre cele mai frumoase detalii ale targului si ale prezentarilor de moda.

ExpoMariage || Ianuarie 2016 .   De altfel, colectia care a deschis spectacolul de moda a fost ELLIS Luxury by Eli Laslean. Aceasta a venit in fata mireselor cu propuneri inedite de tinute nu doar pentru ziua cea mare, ci si rochii de seara sau rochii pentru cununia civila. Pentru a completa imaginea miresei perfecte, modelele au purtat in maini si in par creatii florale by Carmen Ionita. Hortensia albastra alaturi de trandafiri si de zambile au alcatuit accesoriul perfect pentru o rochie de cununie civila in nuantele anului 2016, roz si bleu. De asemenea, rochie midi, romantica, pentru cununia civila precum si tinutele de seara sunt  insotite de coronite de trandafiri albi si roz. carmen-ionita-1 Buchetul de lalele insotite de anemone si de frezii, fara o forma geometrica foarte bine definita, a insotit o rochie de mireasa romantica si, in acelasi timp inedita, datorita voalului de matase, subtire si fluid din care este croita fusta, alaturi de corsajul curajos cusut cu cristale. Anemonele si hortensia au completat imaginea rochiei de mireasa  inspirata din perioada interbelica, dreapta, simpla, insa spectaculoasa datorita texturii obtinute din sirurile de cristale sclipitoare cu care este cusuta. Buchetul exclusiv din lalele a fost accentul final care a completat imaginea de mireasa romantica, atemporala prin croiala rochiei si, in acelasi timp, senzuala, datorita jocului discret de transparente. carmen-ionita-2 Standul Events by Carmen Ionita a adus mai aproape de miri toate fortele, toata pasiunea si toata priceperea echipei cu renume in domeniul organizarii celor mai frumoase zile din vietile indragostitilor. Este pentru prima data cand cele doua branduri nascute excluvi din pasiunea pentru miri si pentru frumos isi amesteca fortele. Proiectele mele de suflet sunt menite unul sa transforme visul in realitate si sa scrie povestea iubirii implinite – Events, iar celalalt, Nunta sa ofere mirilor si mireselor informatiile pretioase de care au nevoie pana la marele eveniment sau detalii ale profesiei vizibile doar din spatele cortinei, insa pe care noi le impartasim cu drag, a spus Carmen Ionita. carmen-ionita-3

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste