Revista Nunta
Revista

Revista NUNTA, numarul 16 - The SHOW & VENUES Edition

image Postat la: 31.07.2019 - 11:21
image Revista Nunta
Revista NUNTA, numarul 16 - The SHOW & VENUES Edition

Cel mai recent numar al Revistei NUNTA, The Show & Venues Edition, ofera toate raspunsurile la intrebarile pe care si le pun cei ce se pregatesc pentru marele eveniment din viata lor: nunta. Iti prezentam wedding planners din toata tara, iti aratam cele mai potrivite locatii pentru nunta si iti dezvaluim secretele expertilor in entertainment. Trebuie doar sa alegi din multitudinea de informatii oferite de noi ce crezi ca se pliaza cel mai bine pe visul si dorinta ta de a avea nunta perfecta.

In numarul 16 al Revistei NUNTA, The Show & Venues Edition, intr-un pictorial nonconformist si un interviu cu raspunsuri sincere, neinvaluite in stereotipii, o descoperim pe Sore: iubita, mama, fiica, femeia implinita din spatele artistei consacrate.

Stilist: Ecaterina Colasiz

Credit foto: Cristian Pana, Claudiu Visan

Wedding planners si floristi din Bucuresti, Cluj, Craiova, Constanta, Bacau, iti pun la dispozitie intreaga lor creativitate si experienta ca sa te inspire si sa iti ofere siguranta ca odata lasata nunta in grija lor, totul va fi la superlativ.

Credit foto: Ostafi, Theo Manusaride

Pentru cei care viseaza o nunta ca-n povesti, locul perfect pentru desfasurarea ei poate fi o sala de bal, un conac sau pe marginea piscinei. Ideile ti le oferim noi, iar decizia iti apartine.

Credit foto: Daniel Dumbrava, Constantin Antochi

In acest numar al revistei, Nouria Nouri, editorul coordonator al Revistei NUNTA  i-a invitat pe expertii in entertainment: Catalin Maruta, Bella Santiago & Trupa Jukebox si Mirela Retegan sa dezvaluie secretul unei nunti reusite din punct de vedere al show-ului.

Credit foto: Andrei Apostol

Ca de fiecare data, nu lipsesc pictorialele fashion pline de culoare, iar in acest numar dedicat show-ului, cei din jurul prezentatoarei Ana Barbu, protagonista pictorialului "Frumoasa din padurea descantata", sunt componentii formatiei Mahala Rai Banda.

Stilist: Ecaterina Colasiz

Credit foto: Cristian Pana

N-am uitat nici sfaturile de beauty, fashion si nici sursa de inspiratie reprezentata de rubrica Real Wedding, acolo unde mirii impartasesc experienta nuntii lor. Toate acestea si inca multe alte subiecte utile si interesante le gasesti in Revista NUNTA, nr. 16, The Show & Venues Edition.

Revista NUNTA este o publicatie-premium, un exercitiu de virtuozitate jurnalistica, vizuala si conceptuala, care se afla pe piata din Romania inca din anul 2015.

 

POTI ACHIZITIONA REVISTA DIN RETEAUA NATIONALA INMEDIO, DE LA CHIOSCURILE DE PRESA PARTENERE SAU ONLINE

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste