Revista Nunta
Evenimente

Revista NUNTA, numarul 15 - The LOOK Edition

image Postat la: 11.06.2019 - 12:14
image Revista Nunta
Revista NUNTA, numarul 15 - The LOOK Edition

Revista NUNTA este o publicatie-premium, un exercitiu de virtuozitate jurnalistica, vizuala si conceptuala, care se afla pe piata din Romania inca din anul 2015.

Cel mai recent numar al Revistei NUNTA, The LOOK Edition, ofera un continut dens si de calitate, abordeaza teme diverse si vine in intampinarea viitorilor miri cu o varietate de informatii, pictoriale, sfaturi in ceea ce priveste look-ul. In general, mireasa, mirele si toti cei implicati stiu cum si-ar dori sa arate in ziua nuntii, dar specialistii nostri iti dezvaluie secretele pe care doar profesionistii le detin.

Povestea de dragoste dintre Alexandra Usurelu si sotul sau, Bobby Stoica, prezentata in EXCLUSIVITATE in numarul 15 al Revistei NUNTA, The Look Edition, deschide incursiunea intr-o lume sensibila cu un cover story delicat si emotionant, asemenea melodiilor pe care cei doi le aduc la viata in familie.

Credit foto: Florin Opris

Stilist: Ecaterina Colasiz

Make-up artist: Bojita Ilici

Hair stylist: Roxana Jar (Salon Academy)

 

Intr-un pictorial dedicat look-ului nuptial, Alexandra Craescu si Adonis Enache demonstreaza cum machiajul si coafura miresei formeaza un adevarat cuplu: armonios, indivizibil sau complementar. Rasfoind paginile revistei, orice mireasa va gasi o sursa de inspiratie.

Stilist: Ecaterina Colasiz

Model: Ariana (MRA Models Agency)

Credit foto: Stefan Dani

Din numarul 15 al Revistei NUNTA, The Look Edition, poti afla si care sunt trend-urile 2019 in materie de manichiura si cum poti imbina stilul si culoarea acesteia, in asa fel, incat sa se asorteze cu... buchetul de mireasa.

Manichiura: Catalina Stoica, nail expert (Beauty District)

Buchet: Baiatul cu Flori

Credit foto: Alin Dobrin

Material realizat de: Ana-Maria Prunariu

Pentru miresele non-conformiste care doresc sa aiba un look cum altele n-au mai avut, gasiti in paginile revistei o idee cel putin ingenioasa de transformare a rochiei de mireasa intr-una originala, alba sus si colorata la poale. Trend-ul e jucaus si destept, poarta numele de Ombre Style si poti afla totul despre el in numarul 15 al Revistei NUNTA, The Look Edition.

Credit foto: IVASHstudio/ Shutterstock

Tema nuntii este definitorie pentru felul in care aceasta va arata. Daca nu te-ai hotarat ce sa alegi si care e stilul ce te caracterizeaza cel mai bine, in paginile revistei gasesti un test care sa te inspire. Trebuie doar sa alegi niste imagini preferate, iar la final, iti va fi revelat stilul nuntii tale.

Tot in numarul 15 al Revistei NUNTA, The Look Edition, ai ocazia sa citesti un material in EXCLUSIVITATE despre "Voiajul de miere" al lui Nicolae al Romaniei impreuna cu sotia sa, Alina-Maria, in Thailanda. O sursa de inspiratie pentru cei care nu sunt inca hotarati ce destinatie sa aleaga pentru zilele cand vor pleca departe de lumea dezlantuita.

Material realizat de: Anca Ciuciulin, redactor-sef Revista NUNTA

Tot in acest numar al revistei, dedicat look-ului, semneaza articole cei mai cunoscuti si apreciati experti in domeniile lor: Codrina Apostol, make-up artist, Gia Bacioiu, stylist & designer, Razvan Mercan, owner Monocult, Cristina Turnagiu Dragna, Ina Taranu-Hofnar, Oana Trifu Bulzan, medic, nutritionist, Carmen Ionita, organizator de evenimente, Andreea Stor, designer floral, Nouria Nouri, Razvan Buzoianu, Marius Constantinescu si Ioana Baldea Constantinescu.

Iar sursa de inspiratie pentru nunta iti vor fi si tinerii care ne-au povestit despre nuntile lor in cadrul rubricii Real Weddings a Revistei NUNTA, lucru pe care il poti face si tu dupa marele eveniment. Contacteaza-ne si este posibil ca si povestea nuntii tale sa apara in revista.

 

POTI ACHIZITIONA REVISTA DIN RETEAUA NATIONALA INMEDIO, DE LA CHIOSCURILE DE PRESA PARTENERE SAU ONLINE

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste